Blog Archief 2016


Bedankt iedereen voor een geweldig jaar!

Fijne feestdagen
Fijne feestdagen

Het team van MMC Property Services wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar!

 

Met speciale dank aan ons onderhoud- en schoonmaakteam en aan alle mensen die dit jaar zo succesvol gemaakt hebben, loodgieters, schilders, elektriciens, timmermannen, tuinmannen, klusjesmannen, aannemers, installateur van air conditioning, fotografe, designer, de IT mensen en ik hoop dat ik niemand ben vergeten... Bedankt allemaal! We hadden het niet zonder jullie gekund en hopen nog vele jaren samen te werken!

 

Tot volgend jaar allemaal!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments

Wij controleren uw huis bij hevige weersomstandigheden

Regenval in Javea december 2016
Regenval in Javea december 2016

De laatste dagen hebben we erg slecht weer gehad hier aan de Costa Blanca met hevige regenbuien en harde windstoten. Rivieren stroomden over, scholen waren gesloten op maandag alsmede meerdere wegen. Xabia, of Javea, registreerde in 4 dagen tijd 150 liter per m2, dit is wat er normaal gesproken valt in een half jaar.

 

In de provincies Alicante en Valencia werd veel schade gerapporteerd veroorzaakt door de regen en wind.

MMC Property Services zorgt er voor dat uw villa of appartement erop voorbereid is wanneer deze hevige weersomstandigheden voorspeld worden, zo zetten wij bijvoorbeeld alle buitenmeubelen binnen en zorgen ervoor dat alle ramen en luiken goed dicht zitten. Na afloop controleren we uw huis op eventuele schade en water dat naar binnen is gelopen en zetten alles weer terug op zijn plaats. Indien mogelijk, en gewenst, kunnen we ook tijdens de hevige regenbuien langs uw huis gaan om u op de hoogte te houden van de situatie en we zenden u foto´s, zo kunt u voor u zelf zien hoe uw huis er bij staat.

Al deze services zijn inbegrepen in onze maandpakketten voor onze eigenaren. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments

La Nit de la LLum in Denia

Gisteravond vierde Denia "La Nit de la Llum", een magische nacht waarin duizenden kaarsjes de straten van het centrum verlichtten. Van 19.00h tot 23.00h bleven ook alle lokale winkels open.

 

Een prachtig gezicht en vele mensen bezochten het centrum van Denia en wandelden langs de Marques del Campo, La Glorieta, Plaza de la Constitución en la Plaza del Convent. Voor de stad betekent deze nacht het begin van de feestdagen en de kerstinkopen.

 

Voor degenen die er niet bij konden zijn, hier een paar impressies.

Fijne kerstinkopen allemaal!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments

Markt in Javea

Bent u al op de markt van Javea geweest? Deze wordt elke donderdagochtend gehouden op de Plaza de la Constitución en de omliggende straatjes in de oude stad van Javea.

 

Hier kunt u vele soorten, lokale, verse groenten en fruit vinden, een verscheidenheid aan gedroogde vruchten en noten maar ook kleding, schoenen, riemen, keukengerei, paelleras, planten en nog veel meer.

 

Na over de markt gestruind te hebben kunt u koffie drinken in één van de barretjes ernaast.

 

Zie u daar de volgende keer!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments

Zwembad reparaties

Het repareren van een zwembad in Javea
zwembad reparaties Javea

Het is bijna herfst en sommigen van jullie genieten nog even van de laatste dagen in het zwembad. Daarna is het tijd om uw zwembad eens een goede inspectie te geven en de winter tijd te gebruiken om hier en daar wat dingen te repareren indien nodig.

 

Zo is het bijvoorbeeld goed om eens in de zoveel jaar het zwembad opnieuw te voegen. Op die manier houdt u bacteriën en schimmelvorming in de voegen tegen en met gevulde voegen is het daarna weer een stuk makkelijker om het zwembad schoon te maken.

 

Wist u trouwens dat water "oud" wordt en op een gegeven moment de producten die u gebruikt niet meer zo effectief zullen zijn? Nog een reden om de werkzaamheden te doen en het water tegelijkertijd te verversen, zo heeft u volgend jaar vast een stuk minder chloor nodig bijvoorbeeld.

 

Neem contact met ons op als u hulp nodig heeft met uw zwembad.

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments

Toeristisch treintje in Javea

Toeristisch treintje in Javea
Toeristisch treintje in Javea

U heeft hem vast al zien rijden deze zomer, het toeristische treintje in Javea.

 

Voor de kleintjes onder ons of voor wie een ritje wil maken door Javea kan opstappen op deze trein aan het einde van de Arenal op de grote parkeerplaats of in de haven. Vervolgens kunt u een 7km lang rondje maken langs de Arenal, La Caleta, El Muntanyar en de haven en bij elke halte in- of uitstappen om te gaan wandelen, eten of te winkelen.

 

Het treintje rijdt in de maanden juni t/m september dagelijks elke 45 min. van 10.00h ´  s ochtends tot 01.15h ´  s nachts.

 

Prijzen: € 4,- voor volwassenen en € 3,- voor kinderen.

 

Saludos, Manon


2 Comments

Overdekte markthal in Javea

Overdekte markthal in Javea
Overdekte markthal in Javea

Kent u de overdekte markthal in Javea al? Het is gelegen in het historische centrum van Javea naast de kerk San Bartolomé in een prachtig gebouw en geopend sinds 1946.

 

Van maandag tot en met zaterdag kunt u hier terecht voor al uw verse producten zoals vlees, vis, brood, vleeswaren, groeten en fruit maar ook café, thee en bloemen. Daarnaast kunt u er een kopje koffie drinken in één van de barretjes.

 

Het gebouw is geklimatiseerd en heeft gratis Wifi, als u er boodschappen doet parkeert u gratis (vraag hiernaar in één van de kraampjes) en u kunt de boodschappen ook thuis laten bezorgen.

 

Openingstijden (tot 15 september): maandag - vrijdag van 8.00h tot 14.00h en van 17.30h tot 21.00h en op zaterdag van 8.00h tot 15.00h.

Adres:  Plaza Celestino Pons 1, Xàbia Històrica

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments

Sleutelbeheer

Sleutelhangers van MMC Property Services
Sleutelhangers van MMC Property Services

Of u nu alleen onze sleutelbeheer services bij ons afneemt of ook onze property services en verhuur management, bij MMC gaan we altijd zeer zorgvuldig om met de sleutels die u ons in beheer geeft.

 

Alle sleutels worden gecodificeerd en netjes opgeborgen achter slot en grendel, verder zijn de codes nergens terug te vinden in onze bestanden, op deze wijze hebben de sleutels geen directe relatie met uw huis behalve dan dat ze natuurlijk uw deuren openen! Sleutels worden verder nooit verstrekt aan derden zonder uw toestemming.

 

Onder onze sleutelbeheer services valt onder meer het bewaren van uw (reserve) sleutels, centraal ophaal punt voor vrienden/familie/klusjesmannen, service indien sleutels zijn kwijt geraakt of wanneer u zichzelf heeft buiten gesloten (het kan gebeuren) en contactpersoon voor uw alarmcentrale.

 

Geïnteresseerd in onze sleutelbeheer services in Javea? Neem dan contact met ons op!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments

Binnen en buiten meubelen

Op zoek naar nieuwe buitenmeubelen voor deze zomer of om uw tuin opnieuw mee in te richten? Wat vindt u van deze originele meubelen van Sp8ce? Zij creëren waanzinnige ruimten, zowel binnen als buiten. Mooie vormgeving, gedetailleerde afwerking en ze gebruiken pure en eerlijke materialen. Wilt u meer informatie ontvangen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

We helpen u graag bij het vinden van de meubelen waarnaar u op zoek bent, lokaal of verder weg, voor uw huis of appartement in Javea of Denia. Misschien omdat u net een huis gekocht heeft en deze in moet richten of gewoonweg omdat u nieuwe meubels zoekt voor in uw huis of tuin. Ook kunnen we de aflevering ervan voor u in ontvangst nemen indien u er zelf niet bent en uiteraard zullen we u dan foto´  s sturen van hoe het geworden is.

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments

Check out the new facebook page of Finca Pura Vida

Facebook Finca Pura Vida Javea
Facebook Finca Pura Vida Javea

Check out the new facebook page of one of our owners with a beautiful finca in Javea for rent for 8 people. Online bookable or ask us for more information!

 

Zie de nieuwe facebook pagina van één van onze eigenaren met een prachtige finca in Javea te huur voor 8 personen. Online te boeken of vraag ons om meer informatie.

Mira la pagina de facebook de uno de nuestros propietarios con una finca preciosa aquí en Javea para alquiler para 8 personas. Se puede reservar en linea o pregúntanos para mas información.

 

Finca Pura Vida Facebook

 

Saludos, Manon


0 Comments

Mintt Unlimited Party

Afgelopen vrijdag organiseerde de chiringuito Mintt in Javea MUP - Mintt Unlimited Party, een 3 uur durende party op een catamaran langs de kust van Javea met drank, live muziek en barbecue aan boord.

 

Wij waren erbij en het was super! We hebben genoten van de prachtige kustlijn van Javea, de relaxte sfeer, het geweldige feest en de mojito´  s natuurlijk.

 

Kon je er niet bij zijn? Niet getreurd, Mintt organiseert deze feesten nog een paar keer, de volgende al op 15 en 29 Juli. Vraag ons voor meer informatie en tickets!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments

Vakantie appartement vlakbij het strand

Uitzicht vanaf het terras in Atico Milan, Javea
Uitzicht vanaf het terras in Atico Milan, Javea

Nieuw in ons aanbod! Volledig nieuw, gezellig ingericht vakantie appartement te huur voor 4-5 personen op slechts 600m van het Muntanyar strand in Javea.

 

Het appartement bestaat uit twee verdiepingen, heeft een woon-/eetkamer, volledig uitgeruste keuken, 2 slaapkamers, 1 badkamer en een gastentoilet. Boven zijn er twee terrassen waarvan één met mooi uitzicht op de berg Montgo. Meer informatie kunt u hier vinden.

 

Aangezien dit appartement net nieuw is in de verhuur hebben we nog enkele weken vrij in Juli en Augustus! Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor beschikbaarheid en prijzen.

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments

Vakantie appartement naast het Arenal strand

Vakantie appartement Javea Arenal
Vakantie appartement Javea Arenal

Onlangs hebben we dit nieuwe appartement in ons aanbod gekregen op een super locatie in Javea, vlakbij het Arenal zandstrand met de boulevard, winkels, restaurants en bars.

 

Het appartement is volledig gerenoveerd en modern ingericht, heeft een open woon/eetkamer met Amerikaanse keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Meer informatie vindt u hier.

 

Aangezien dit appartement net nieuw is in de verhuur hebben we nog enkele weken vrij in Juli en Augustus! Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor beschikbaarheid en prijzen.

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments

Horren

Horren
Horren

Het wordt warmer en warmer in Javea en het lijkt wel of de zomer alvast is begonnen! Met deze heerlijke temperaturen echter komen ook de muggen en andere insecten weer tevoorschijn.

 

Geen zin om heel de nacht wakker te liggen van zoemende muggen rondom je hoofd of ´  s ochtends wakker te worden vol muggenbeten? Installeer nu nog horren!

 

Heeft u hulp nodig bij het installeren van goede kwaliteit horren die perfect passen en tegelijkertijd tegen een goede prijs? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Onze bedrijfsauto

Misschien  heeft u ons al zien rond rijden in Javea maar hierbij zoals beloofd nog de officiële foto´s van onze nieuwe bedrijfsauto. We zijn benieuwd wat jullie er van vinden, wij zijn in ieder geval erg blij met het resultaat!

 

Super bedankt Maira voor het schitterende design, de vele uren dat we samen de details uitgewerkt hebben en natuurlijk de mooie foto´s zoals altijd. We hadden het niet zonder haar gekund. Bedankt ook aan Cholbi voor de uiteindelijke bestickering in deze prachtige kleuren.

 

We zien u graag in Javea!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments

Vakantiehuizen in Javea, een goede investering

Vakantie appartement in Javea
Vakantie appartement in Javea

Het is even geleden sinds we de laatste keer iets hier op onze blog gepubliceerd hebben maar met een goede reden! We zijn erg druk geweest om voor twee van onze klanten een geweldig vakantie appartement te vinden om te kopen als investering en met succes!

 

Beiden hebben tussen eind april en vorige week niet alleen een mooi appartement gevonden op een geweldige locatie, ook hebben ze veel verhuur potentieel daar beiden appartementen dichtbij de Arenal of het Muntanyar strand gelegen zijn en op loopafstand van winkels, restaurants etc... Een goede investering en we zijn blij dat wij ze hebben kunnen helpen bij het gehele proces van het vinden en kopen van een plek in Javea.

 

Bent u ook geïnteresseerd in het kopen van een appartement, vakantiehuis of villa om te verhuren en zo wat rendement te ontvangen op uw investering? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over zowel verkoop als verhuur. We helpen u graag uw perfecte plek te vinden!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments

Wandelroutes natuurpark Granadella Javea

Javea heeft enkele prachtige natuurparken waaronder "Parque natural de la Granadella" waar je heerlijk kunt wandelen, hardlopen, fietsen en mountainbiken.

 

Er zijn wandelroutes van verschillende niveau´s en tijdsduur, van een gezellig rondje met de hond tot een route met wat meer hoogteverschil en klimwerk, zo is er voor iedere wandelaar iets! Deze routes lopen door het prachtige natuurgebied waar u kunt genieten van de natuur, mooie uitzichten waaronder enkele keren op zelfs op zee, de rust en de ruimte. U kunt hier letterlijk de vogeltjes horen fluiten tijdens uw wandeling.

 

Eén van de routes gaat tot aan de baai van Granadella, een prachtig kiezelstrand dat tussen twee hoge rotsen in ligt en met kristalhelder water. Zeker de moeite waard om te bezoeken en de wandeling ernaartoe leidt u langs prachtige landschappen en door een droge rivierbedding.

 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments

Belasting over uw verhuurinkomsten in Spanje

Krantenartikel in El País Hacienda persigue los anuncios de alquiler de piso en Internet
Krantenartikel in El País

Vanochtend op het Spaanse nieuws van Telecinco: Hacienda zoekt elke keer actiever naar eigenaren van appartementen die verhuurd worden, op het internet, door middel van advertenties in de krant en zelfs via de bordjes op straat.

Als u uw huis of appartement verhuurt, vergeet dan niet dat u de verhuurinkomsten in Spanje moet opgeven bij de belastingdienst. Is uw huis of appartement voor de vakantie verhuur? Dan dient u deze daarnaast ook aan te melden bij toerisme van de Comunidad Valenciana, wij kunnen u daarbij helpen!

 

Lees meer hierover in de Spaanse krant El País klik hier.

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments

Een bewolkte dag in Javea...

Het Arenal strand in Javea
Het Arenal strand in Javea

... kan ook een heerlijke dag zijn! Voor een wandeling op de boulevard El Arenal, te spelen met je kinderen op het strand, te vliegeren of naar een van de speeltuinen te gaan, op het zandstrand of ergens anders in Javea zoals in het Pinosol park.

 

Nu het niet zo heet is is het ook heerlijk om te wandelen, er zijn vele routes in Javea om te ontdekken, bezoek de oude stad of maak een heerlijke wandeling langs de kust Muntanyar van de haven tot het Arenal strand en terug.

 

En als het regent? Geniet van een drankje op een van de vele terrassen achter het glas en kijk naar de golven. Of bezoek een van de musea in de buurt zoals het Soler Blasco Archeologisch en Etnografisch Museum in Javea.

 

Voor degenen die simpelweg van de zon houden, geen zorgen, normaal gesproken schijnt deze weer snel genoeg!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments

Professionele fotosessie van uw huis

Fotosessie huizen Javea dorp
Fotosessie Javea

Foto´s zeggen meer dan duizend woorden en zo is het ook bij de verkoop of verhuur van uw huis in Javea. Mensen die uw advertentie bezoeken zullen op basis van de foto´s beslissen of ze er überhaupt op klikken in de lijst tussen duizenden anderen huizen, of ze geïnteresseerd zijn om er meer over te lezen en of ze het huis dat te koop staat willen bezoeken of het vakantiehuis willen boeken.

 

Aangezien foto´s zo belangrijk zijn in het keuzeproces van uw toekomstige klanten dient u hieraan wat tijd te besteden en u zelf af te vragen, zou ik mijn huis kopen of huren op basis van de foto´s die ik nu presenteer?

 

Vraag ons om advies of boek een fotosessie met onze ervaren fotograaf voor uw villa, appartement of vakantiehuis in Javea of Denia. De foto´s zullen voor zichzelf spreken.

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments

Openingstijden Pasen

Fijne Pasen
Fijne Pasen

We wensen iedereen hele fijne Paasdagen!

 

Bent u een eigenaar van een villa, vakantiehuis of appartement in Javea of Denia en met Pasen hier, aarzel dan niet om vrijblijvend een afspraak met ons te maken. Wij zijn deze dagen gewoon open en vertellen u graag meer over onze onderhoud- en verhuur services voor uw (tweede) huis in Javea of Denia.

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen

 


0 Comments

Denia viert Las Fallas

Denia en Valencia vieren op dit moment de Fallas, prachtige kleurrijke monumenten van papier-maché sieren de straten, bands maken muziek en de lokale bevolking gaat gekleed in schitterende jurken met traditionele kapsels en de mannen in klederdracht. Dit alles aangevuld natuurlijk met feestelijkheden, optochten en gezellig eten en drinken.

 

Ook het vuurwerk mag niet ontbreken met dagelijks overdag een knal vuurwerkshow die de straten doen trillen en één van de avonden is er een prachtige siervuurwerk show. De hele stad ruikt naar het kruit deze dagen.

Bent u in de buurt dan mag u dit spektakel zeker niet missen, het duurt nog tot 19 maart wanneer het feest afgesloten wordt met het verbranden van de papier-maché monumenten.

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments

Verhuur uw vakantiehuis zelf!

Verhuur vakantiehuizen in Javea
Vakantie verhuur Javea

Vandaag de dag is het makkelijk om zelf uw vakantiehuis te verhuren, betaal niet langer hoge commissies aan verhuurbedrijven, via het internet kunnen mensen direct bij u boeken.

 

Het enige wat u nodig heeft is iemand in Javea of vlakbij die uw gasten kan ontvangen en ze op hun dag van aankomst de sleutels overhandigt. Zorg ervoor dat u dit ook professioneel organiseert, uw gasten verdienen dat immers tijdens hun vakantie.

 

Wij bieden verhuur management services zoals meet & greets, welkomstpakketten, wisselingen, schoonmaak en wasserette services, contact voor uw gasten tijdens hun verblijf waar ze terecht kunnen met vragen en zelfs een 24/7 noodnummer in het geval van nood en gedegen controles van uw huis na vertrek. We zorgen voor uw huis en voor uw gasten en zullen er voor zorgen dat zij zich thuis voelen.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie en start vandaag nog met het zelf verhuren van uw accommodatie met behulp van professionele lokale services!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments

Advertentie in Class&Villas

Advertentie MMC Property Services in Class&Villas Javea
Advertentie MMC Property Services Javea

Ook in maart kunt u MMC Property Services Javea weer vinden in het tijdschrift Class&Villas met onze key holding, property services en verhuur management.

 

Wilt u meer weten over onze property management services en wat we voor uw (tweede) huis in Javea, Denia en omgeving kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we maken graag vrijblijvend een afspraak met u waarin we al onze services uitleggen, zonder enige verplichting.

 

We zorgen voor u, uw huis en uw gasten!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments

Sleutelbeheer tijdens de verkoop van uw huis

sleutelbeheer Javea
sleutelbeheer Javea

In Javea, Denia en omgeving, in tegenstelling tot Nederland, is het vrij normaal dat u uw huis te koop zet bij meerdere makelaars. Het feit dat uw huis dus niet exclusief via één makelaar aangeboden wordt is dus vrij gewoon echter, hoeveel sets sleutels heeft u dan wel niet nodig? En hoe houdt u bij wie er allemaal een kopie van uw sleutels hebben en waar deze uiteindelijk terecht komen?

 

Wij bieden u de oplossing met onze key holding services! Wij bewaren uw sleutels en bieden zo een centraal punt voor makelaars en u weet zeker dat ze bij een persoon zijn die u kunt vertrouwen. Op deze manier hoeft u slechts één set sleutels achter te laten en kunt u met zo veel makelaar werken als u maar wilt voor de verkoop van uw huis. Iedere makelaar kan de sleutels bij ons op komen halen wanneer zij een bezichtiging hebben en wij houden bij wie u sleutels heeft en zorgen ervoor dat deze weer teruggebracht worden. Daarbij kunnen we voor u bijhouden hoeveel bezichtigingen uw huis heeft gehad. We kunnen zelfs zelf bezichtigingen voor u doen wanneer u uw huis privé te koop heeft staan en er zelf niet bent.

 

Vraag ons naar de mogelijkheden van onze key holding services!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments

Extra property checks na zwaar weer

Boom gevallen op een muur van een huis
Boom gevallen op een muur

De laatste dagen is het weer in Javea onregelmatig geweest, van 21 graden en zon tot heftige (korte) regenbuien en zelfs een hagelbui eergistermiddag. Dit alles gepaard met zware windstoten.

 

Wilt u niet voor verrassingen komen te staan wanneer u  terug komt in uw (tweede) huis in Javea? Zoals omgevallen bomen of weggeblazen dakpannen met als gevolg regen die via het dak langzaam naar binnen kan lopen? Neem contact met ons op! Wij kunnen een extra controle uitvoeren na deze zware weersomstandigheden. Zo weet u zeker dat alles in orde is en dat in het geval van schade of problemen deze snel verholpen worden, voordat het erger wordt. 

 

Laat ons dit op tijd voor u regelen en zo hoeft u hier niet mee aan de slag wanneer u hier op vakantie komt. Vergeet ook niet de verzekeringspolis van uw huis te checken met uw verzekeringsagent. Bent u er niet zeker van wat de verzekering van uw huis dekt? Ook daarvoor kunt u contact met ons opnemen!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments

Veiligheid rondom het zwembad

Zwembad omheining
Zwembad omheining

Een vakantiehuis aan de Costa Blanca is geweldig en meestal komt dit met uw eigen privé zwembad.

Echter, vooral met kleine kinderen, moet u erg oppassen met een zwembad en altijd de veiligheidsregels en richtlijnen volgen.

 

Een omheining rondom uw zwembad kan u hierbij helpen. Enkele dingen die u bij het plaatsen van een hek om uw zwembad in de gaten moet houden zijn: de omheining moet 1.22m hoog zijn, het moet een deur hebben die automatisch sluit, het moet van materiaal gemaakt zijn dat moeilijk is om op of overheen te klimmen en donkere kleuren gaas geven meer transparantie, dit ziet er niet alleen mooier uit maar geeft u ook meer zicht op de kinderen wanneer zij in het zwembad zijn.

 

Deze omheining (zie foto) is verwijderbaar en daarmee ook een goede optie wanneer u uw huis in Javea verhuurt, voor uzelf of voor uw gasten. Families met kinderen kunnen uw huis huren met zwembadomheining, andere willen wellicht uw huis liever huren zonder. Beide is mogelijk daar deze hekken gemakkelijk en snel te plaatsen en te verwijderen zijn voor elke verhuur. Een extra optie wanneer u uw vakantiehuis verhuurd!

 

Bent u op zoek naar een bedrijf dat deze zwembad omheining kan installeren of wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments

Wij zorgen ook voor u

Cocktails op het strand in Javea
Cocktails in Javea

Niet alleen zorgen we voor uw (tweede) huis in Javea, we zorgen ook voor u als de eigenaar en uw gasten!

 

Aarzel dan ook niet om ons te bellen of mailen met welke vraag dan ook die u tijdens uw verblijf heeft. Waar een goede kapper te vinden, een Nederlands sprekende dokter, een goede osteopaat, een heerlijke spa, een geweldige golfbaan, een romantisch restaurant, fiets- of wandelroutes of een Duits sprekende fysiotherapeut... we helpen u graag niet alleen met uw huis maar ook met al deze services in Javea en Denia. 

 

We zorgen er graag voor dat u geniet van uw verblijf!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


2 Comments

Huis gekocht... wat nu?

Property services na de koop van een huis in Javea
Property services na de koop van een huis in Javea

Ik heb mijn huis in Javea gekocht, waar vind ik nu alle services die ik nodig heb voor m´n (tweede) huis?

 

Een tuinman, zwembad onderhoud, verzekeringen, een alarm systeem, algemeen onderhoud, iemand die op mijn huis past als we er niet zijn en misschien zelfs iemand die me helpt bij het verhuren van mijn huis?

 

Zoek niet verder, wij kunnen u met al deze services helpen en u de beste personen aanbevelen. We zijn een onafhankelijk bedrijf, zo krijgt u van ons altijd meerdere offertes en kiest u met wie u uiteindelijk in zee gaat! Aan het eind van de dag is het immers uw huis.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments

Uw lokale contactpersoon in Javea

MMC uw lokale contactpersoon in Javea
MMC Make me your contact

"Make Me your Contact" is onze slogan bij MMC Property Services, we zijn uw lokale contactpersoon voor alle vragen omtrent uw (tweede) huis in Javea. Van property services, tuin- en zwembad onderhoud, schoonmaak en reparaties tot verhuur gerelateerde services als het overhandigen van sleutels en controles van het huis.

 

Lees meer over MMC Property Services in Javea op de "Over ons" pagina op deze website of kijk wat andere mensen over ons en onze services zeggen op onze Testimonials pagina.

 

Met vele jaren ervaring in de (vakantie) huizen markt kijken we er naar uit  uw lokale contactpersoon in Javea te mogen zijn!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Op zoek naar een vakantiehuis aan de Costa Blanca?

Arenal strand in Javea Costa Blanca
Arenal strand in Javea Costa Blanca

Kom en breng uw (zomer)vakantie door aan de Costa Blanca!  Javea, Denia, Moraira en omgeving zijn heerlijke vakantieplaatsen, er zijn veel dingen te doen, ze bieden een verscheidenheid aan leuke barretjes en restaurants, prachtige natuur en natuurlijk geweldige stranden, de zon en de zee.

 

Wanneer u op zoek bent naar een leuk appartement of een luxe villa met zwembad, laat het ons weten en wij vinden vast het vakantiehuis van uw dromen. We kennen de omgeving goed en werken samen met onze eigenaren en lokale verhuuragentschappen, zo weet u zeker dat er tijdens uw verblijf altijd een professionele lokale vertegenwoordiger is in het geval u vragen heeft.

 

Wacht niet langer, breng een bezoek aan de Costa Blanca!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments

MMC Property Services sponsort Xabia Bikers

Club Xabia Bikers Javea presenteert nieuwe kleding voor 2016 / 2017
Club Xabia Bikers Javea

In het begin van het nieuwe jaar is MMC Property Services trots om aan te kondigen dat we officiële sponsor zijn van het lokale mountainbike team Xabia Bikers voor de komende twee seizoenen 2016 / 2017.

 

We wensen iedereen een fijn fiets seizoen!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments

Geen zorgen in het nieuwe jaar met onze property checks

Geen zorgen in het nieuwe jaar met onze property checks
Gelukkig nieuw jaar

Allereerst wensen wij van MMC Property Services u en uw familie een gelukkig nieuw jaar! Vol gezondheid, liefde en geluk en natuurlijk, zonder zorgen over uw (tweede) huis in Javea met onze property checks!

 

Voor een klein bedrag per maand controleren we uw huis gronding, gebaseerd op onze controle lijst en uw speciale wensen. Op die manier hoeft u zich thuis heen zorgen te maken en na elk bezoek ontvangt u van ons een gedegen verslag met foto´s, ter bewijs en zodat u bijv. een water of elektriciteitsrekening na kunt kijken.

 

Meer informatie vindt u hier onze website of neem contact met ons op!

 

We hopen u te mogen begroeten in 2016!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


0 Comments


CONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on Facebook  MMC on Instagram

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea