Make me your contact
Slogan MMC Property Services

Over ons


Zo'n 15 jaar wonen we nu hier in Javea en al die tijd hebben we gewerkt in de (verhuur van) vakantiehuizen. Veel mensen vragen ons om advies omtrent bedrijven en services hier in de omgeving of waar ze de beste persoon voor de "job" kunnen vinden. Dat is hoe het idee van MMC Property Services is ontstaan. Wij willen die lokale contact persoon zijn, niet alleen voor vrienden en "vrienden van vrienden" maar deze mogelijkheid en onze persoonlijke aandacht ook kunnen bieden aan elke (tweede) huiseigenaar.


Het kan zijn dat u een lokaal contactpersoon nodig heeft voor wanneer u zelf weg bent. Wellicht verhuurt u uw huis en zoekt u iemand die uw gasten kan ontvangen en de sleutels kan overdragen. Of misschien woont u hier het hele jaar door en heeft u alleen iemand nodig die een oogje in het zeil houdt wanneer u een paar weken weg bent. Wat de reden ook mag zijn, wij helpen u graag!

 

We hebben een ruime ervaring in het verhuren van vakantiehuizen, check in en check out van gasten en het onderhouden van huizen. Dat is ook hoe we alle lokale mensen kennen, elektriciens, loodgieters, schilders, schoonmakers, aannemers, zwembad onderhoud, tuinmannen maar ook fysiotherapeuten, fotografen, verzekeringsagenten etc. 

 

Het was echter niet totdat we zelf een huis kochten dat we ons realiseerden hoeveel werk het hebben van een huis echt kan zijn, er is altijd wat te doen!

 

Wanneer u hier slecht een paar weken of maanden bent dan wilt u relaxen en genieten. Wat u niet wilt is de eerste weken van uw vakantie, of soms zelfs tot de laatste dag, bezig zijn met dingen repareren aan uw huis, laat ons dat voor u doen!

 


Wij zorgen voor u, uw huis en uw gasten.

Met vriendelijke groeten,

Roberto, Manon
en het team van MMC Property Services

 

 


Check out what other people say


We can only recommend MMC as perfect partners no matter if you want to rent or are looking for a local caretaker.

 

MMC Property Services heeft ons zeer professioneel ondersteund... read more

 

More testimonials about MMC Property Services

Our latest news


Visit the blog of MMC Property Services

Contact us


MMC Property Services

Javea, Alicante (Spain)

T: (+34) 630 168 804

Contact us by email

 

Openings hours: Monday - Friday, 9.00h - 18.00h

 

Follow MMC Property Services on Facebook


© Copyright 2015 - Present    MMC Property Services. All rights reserved.