Over ons

Zo'n 19 jaar wonen we nu hier in Javea en al die tijd hebben we gewerkt in de (verhuur van) vakantiehuizen. Veel mensen vragen ons om advies omtrent bedrijven en services hier in de omgeving of waar ze de beste persoon voor een bepaalde klus kunnen vinden. Dat is hoe het idee van MMC Property Services is ontstaan. Wij willen die lokale contact persoon zijn, niet alleen voor vrienden en "vrienden van vrienden" maar deze mogelijkheid en onze persoonlijke aandacht ook kunnen bieden aan elke (tweede) huiseigenaar.


Het kan zijn dat u een lokaal contactpersoon nodig heeft voor wanneer u zelf weg bent. Wellicht verhuurt u uw huis en zoekt u iemand die uw gasten kan ontvangen en de sleutels kan overdragen. Of misschien woont u hier het hele jaar door en heeft u alleen iemand nodig die een oogje in het zeil houdt wanneer u een paar weken weg bent. Wat de reden ook mag zijn, wij helpen u graag!

 

We hebben een ruime ervaring in het verhuren van vakantiehuizen, check in en check out van gasten en het onderhouden van huizen. Dat is ook hoe we alle lokale mensen kennen, elektriciens, loodgieters, schilders, schoonmakers, aannemers, zwembad onderhoud, tuinmannen maar ook fysiotherapeuten, fotografen, verzekeringsagenten, instalateurs van airconditioning systemen, zonnepanelen, horren of luifels etc etc.

 

Het was echter niet totdat we zelf een huis kochten dat we ons realiseerden hoeveel werk het hebben van een huis echt kan zijn, er is altijd wat te doen!

 

Wanneer u hier slechts een paar weken of maanden bent dan wilt u relaxen en genieten. Wat u niet wilt is de eerste weken van uw vakantie, of soms zelfs tot de laatste dag, bezig zijn met dingen repareren aan uw huis, laat ons dat voor u doen!

 

Roberto and Manon MMC Property Services
Roberto and Manon MMC Property Services

We take care of you, your home and your guests.

Met vriendelijke groeten,

Roberto, Manon
en het team van MMC Property Services

Roberto and Manon MMC Property Services
Roberto and Manon MMC Property Services


CONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on Facebook



  MMC on Instagram

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea