Huis gekocht... wat nu?

Property services na de koop van een huis in Javea
Property services na de koop van een huis in Javea

Ik heb mijn huis in Javea gekocht, waar vind ik nu alle services die ik nodig heb voor m´n (tweede) huis?

 

Een tuinman, zwembad onderhoud, verzekeringen, een alarm systeem, algemeen onderhoud, iemand die op mijn huis past als we er niet zijn en misschien zelfs iemand die me helpt bij het verhuren van mijn huis?

 

Zoek niet verder, wij kunnen u met al deze services helpen en u de beste personen aanbevelen. We zijn een onafhankelijk bedrijf, zo krijgt u van ons altijd meerdere offertes en kiest u met wie u uiteindelijk in zee gaat! Aan het eind van de dag is het immers uw huis.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Write a comment

Comments: 0