Onze bedrijfsauto

Misschien  heeft u ons al zien rond rijden in Javea maar hierbij zoals beloofd nog de officiële foto´s van onze nieuwe bedrijfsauto. We zijn benieuwd wat jullie er van vinden, wij zijn in ieder geval erg blij met het resultaat!

 

Super bedankt Maira voor het schitterende design, de vele uren dat we samen de details uitgewerkt hebben en natuurlijk de mooie foto´s zoals altijd. We hadden het niet zonder haar gekund. Bedankt ook aan Cholbi voor de uiteindelijke bestickering in deze prachtige kleuren.

 

We zien u graag in Javea!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Write a comment

Comments: 0


CONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on Facebook  MMC on Instagram

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea