Vakantiehuizen in Javea, een goede investering

Vakantie appartement in Javea
Vakantie appartement in Javea

Het is even geleden sinds we de laatste keer iets hier op onze blog gepubliceerd hebben maar met een goede reden! We zijn erg druk geweest om voor twee van onze klanten een geweldig vakantie appartement te vinden om te kopen als investering en met succes!

 

Beiden hebben tussen eind april en vorige week niet alleen een mooi appartement gevonden op een geweldige locatie, ook hebben ze veel verhuur potentieel daar beiden appartementen dichtbij de Arenal of het Muntanyar strand gelegen zijn en op loopafstand van winkels, restaurants etc... Een goede investering en we zijn blij dat wij ze hebben kunnen helpen bij het gehele proces van het vinden en kopen van een plek in Javea.

 

Bent u ook geïnteresseerd in het kopen van een appartement, vakantiehuis of villa om te verhuren en zo wat rendement te ontvangen op uw investering? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over zowel verkoop als verhuur. We helpen u graag uw perfecte plek te vinden!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Write a comment

Comments: 0

Check out what other people say


We can only recommend MMC as perfect partners no matter if you want to rent or are looking for a local caretaker.

 

MMC Property Services heeft ons zeer professioneel ondersteund... read more

 

More testimonials about MMC Property Services

Our latest news


Visit the blog of MMC Property Services

Contact us


MMC Property Services

Javea, Alicante (Spain)

T: (+34) 630 168 804

Contact us by email

 

Openings hours: Monday - Friday, 9.00h - 18.00h

 

Follow MMC Property Services on Facebook


© Copyright 2015 - Present    MMC Property Services. All rights reserved.