Vakantiehuizen in Javea, een goede investering

Vakantie appartement in Javea
Vakantie appartement in Javea

Het is even geleden sinds we de laatste keer iets hier op onze blog gepubliceerd hebben maar met een goede reden! We zijn erg druk geweest om voor twee van onze klanten een geweldig vakantie appartement te vinden om te kopen als investering en met succes!

 

Beiden hebben tussen eind april en vorige week niet alleen een mooi appartement gevonden op een geweldige locatie, ook hebben ze veel verhuur potentieel daar beiden appartementen dichtbij de Arenal of het Muntanyar strand gelegen zijn en op loopafstand van winkels, restaurants etc... Een goede investering en we zijn blij dat wij ze hebben kunnen helpen bij het gehele proces van het vinden en kopen van een plek in Javea.

 

Bent u ook geïnteresseerd in het kopen van een appartement, vakantiehuis of villa om te verhuren en zo wat rendement te ontvangen op uw investering? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over zowel verkoop als verhuur. We helpen u graag uw perfecte plek te vinden!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Write a comment

Comments: 0


CONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on Facebook  MMC on Instagram

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea