Zwembad reparaties

Het repareren van een zwembad in Javea
zwembad reparaties Javea

Het is bijna herfst en sommigen van jullie genieten nog even van de laatste dagen in het zwembad. Daarna is het tijd om uw zwembad eens een goede inspectie te geven en de winter tijd te gebruiken om hier en daar wat dingen te repareren indien nodig.

 

Zo is het bijvoorbeeld goed om eens in de zoveel jaar het zwembad opnieuw te voegen. Op die manier houdt u bacteriën en schimmelvorming in de voegen tegen en met gevulde voegen is het daarna weer een stuk makkelijker om het zwembad schoon te maken.

 

Wist u trouwens dat water "oud" wordt en op een gegeven moment de producten die u gebruikt niet meer zo effectief zullen zijn? Nog een reden om de werkzaamheden te doen en het water tegelijkertijd te verversen, zo heeft u volgend jaar vast een stuk minder chloor nodig bijvoorbeeld.

 

Neem contact met ons op als u hulp nodig heeft met uw zwembad.

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Write a comment

Comments: 0


CONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on Facebook  MMC on Instagram

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea