Binnen en buiten meubelen

Op zoek naar nieuwe buitenmeubelen voor deze zomer of om uw tuin opnieuw mee in te richten? Wat vindt u van deze originele meubelen van Sp8ce? Zij creëren waanzinnige ruimten, zowel binnen als buiten. Mooie vormgeving, gedetailleerde afwerking en ze gebruiken pure en eerlijke materialen. Wilt u meer informatie ontvangen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

We helpen u graag bij het vinden van de meubelen waarnaar u op zoek bent, lokaal of verder weg, voor uw huis of appartement in Javea of Denia. Misschien omdat u net een huis gekocht heeft en deze in moet richten of gewoonweg omdat u nieuwe meubels zoekt voor in uw huis of tuin. Ook kunnen we de aflevering ervan voor u in ontvangst nemen indien u er zelf niet bent en uiteraard zullen we u dan foto´  s sturen van hoe het geworden is.

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Write a comment

Comments: 0


CONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on Facebook  MMC on Instagram

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea