Binnen en buiten meubelen

Op zoek naar nieuwe buitenmeubelen voor deze zomer of om uw tuin opnieuw mee in te richten? Wat vindt u van deze originele meubelen van Sp8ce? Zij creëren waanzinnige ruimten, zowel binnen als buiten. Mooie vormgeving, gedetailleerde afwerking en ze gebruiken pure en eerlijke materialen. Wilt u meer informatie ontvangen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

We helpen u graag bij het vinden van de meubelen waarnaar u op zoek bent, lokaal of verder weg, voor uw huis of appartement in Javea of Denia. Misschien omdat u net een huis gekocht heeft en deze in moet richten of gewoonweg omdat u nieuwe meubels zoekt voor in uw huis of tuin. Ook kunnen we de aflevering ervan voor u in ontvangst nemen indien u er zelf niet bent en uiteraard zullen we u dan foto´  s sturen van hoe het geworden is.

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Write a comment

Comments: 0

Check out what other people say


We can only recommend MMC as perfect partners no matter if you want to rent or are looking for a local caretaker.

 

MMC Property Services heeft ons zeer professioneel ondersteund... read more

 

More testimonials about MMC Property Services

Our latest news


Visit the blog of MMC Property Services

Contact us


MMC Property Services

Javea, Alicante (Spain)

T: (+34) 630 168 804

Contact us by email

 

Openings hours: Monday - Friday, 9.00h - 18.00h

 

Follow MMC Property Services on Facebook


© Copyright 2015 - Present    MMC Property Services. All rights reserved.