Sleutelbeheer tijdens de verkoop van uw huis

sleutelbeheer Javea
sleutelbeheer Javea

In Javea, Denia en omgeving, in tegenstelling tot Nederland, is het vrij normaal dat u uw huis te koop zet bij meerdere makelaars. Het feit dat uw huis dus niet exclusief via één makelaar aangeboden wordt is dus vrij gewoon echter, hoeveel sets sleutels heeft u dan wel niet nodig? En hoe houdt u bij wie er allemaal een kopie van uw sleutels hebben en waar deze uiteindelijk terecht komen?

 

Wij bieden u de oplossing met onze key holding services! Wij bewaren uw sleutels en bieden zo een centraal punt voor makelaars en u weet zeker dat ze bij een persoon zijn die u kunt vertrouwen. Op deze manier hoeft u slechts één set sleutels achter te laten en kunt u met zo veel makelaar werken als u maar wilt voor de verkoop van uw huis. Iedere makelaar kan de sleutels bij ons op komen halen wanneer zij een bezichtiging hebben en wij houden bij wie u sleutels heeft en zorgen ervoor dat deze weer teruggebracht worden. Daarbij kunnen we voor u bijhouden hoeveel bezichtigingen uw huis heeft gehad. We kunnen zelfs zelf bezichtigingen voor u doen wanneer u uw huis privé te koop heeft staan en er zelf niet bent.

 

Vraag ons naar de mogelijkheden van onze key holding services!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Write a comment

Comments: 0

Check out what other people say


We can only recommend MMC as perfect partners no matter if you want to rent or are looking for a local caretaker.

 

MMC Property Services heeft ons zeer professioneel ondersteund... read more

 

More testimonials about MMC Property Services

Our latest news


Visit the blog of MMC Property Services

Contact us


MMC Property Services

Javea, Alicante (Spain)

T: (+34) 630 168 804

Contact us by email

 

Openings hours: Monday - Friday, 9.00h - 18.00h

 

Follow MMC Property Services on Facebook


© Copyright 2015 - Present    MMC Property Services. All rights reserved.