Sleutelbeheer tijdens de verkoop van uw huis

sleutelbeheer Javea
sleutelbeheer Javea

In Javea, Denia en omgeving, in tegenstelling tot Nederland, is het vrij normaal dat u uw huis te koop zet bij meerdere makelaars. Het feit dat uw huis dus niet exclusief via één makelaar aangeboden wordt is dus vrij gewoon echter, hoeveel sets sleutels heeft u dan wel niet nodig? En hoe houdt u bij wie er allemaal een kopie van uw sleutels hebben en waar deze uiteindelijk terecht komen?

 

Wij bieden u de oplossing met onze key holding services! Wij bewaren uw sleutels en bieden zo een centraal punt voor makelaars en u weet zeker dat ze bij een persoon zijn die u kunt vertrouwen. Op deze manier hoeft u slechts één set sleutels achter te laten en kunt u met zo veel makelaar werken als u maar wilt voor de verkoop van uw huis. Iedere makelaar kan de sleutels bij ons op komen halen wanneer zij een bezichtiging hebben en wij houden bij wie u sleutels heeft en zorgen ervoor dat deze weer teruggebracht worden. Daarbij kunnen we voor u bijhouden hoeveel bezichtigingen uw huis heeft gehad. We kunnen zelfs zelf bezichtigingen voor u doen wanneer u uw huis privé te koop heeft staan en er zelf niet bent.

 

Vraag ons naar de mogelijkheden van onze key holding services!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Write a comment

Comments: 0


CONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on Facebook  MMC on Instagram

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea