Blog Archief
2020 / 2019 / 2018 / 2017 / 2016 / 2015

blog


Veilig op vakantie deze zomer

Vakantie in Javea met MMC Property Services
Vakantie in Javea met MMC Property Services

Spanje begint langzaamaan weer open te gaan, in fase 1 mogen zelfs restaurants, bars en toeristische accommodaties al weer gedeeltelijk open zijn, zij het nog onder strikte voorwaarden en in eerste instantie mag er alleen gereisd worden binnen de provincie. Als alles goed gaat moet per eind juni alles weer terug zijn bij normaal, in ieder geval binnen Spanje.

 

Ondertussen zitten wij natuurlijk niet stil en werken we druk aan protocollen en aanpassingen zodat uw vakantie in een appartement of vakantiehuis bij ons in Javea zo veilig mogelijk kan plaats vinden.

Denk bijvoorbeeld aan het faciliteren van opties om zo veel mogelijk voor de check in op uw dag van aankomst van te voren online al geregeld te hebben, het veilig overhandigen van sleutels nadat deze gedesinfecteerd zijn en aangepaste protocollen voor de schoonmaak en het voorbereiden van uw vakantie accommodatie of tweede huis.

We houden u op de hoogte en hopelijk tot ziens hier in Javea!

 

Saludos, Roberto en Manon

Lees meer artikelen of neem contact op!


Staat uw huis in Javea leeg? Wij houden een oogje in het zeil!

Slaapkamer tweede huis in Javea
Slaapkamer tweede huis in Javea

Kunt u op dit moment niet naar uw tweede huis in Javea? Heeft u niemand om uw vakantiehuis in de gaten te houden? Wij houden een oogje voor u in het zeil en kunnen uw huis of appartement op regelmatige basis checken.

Dit is niet iets nieuws, we verlenen property checks voor onze huiseigenaren al sinds 2015. Niet alleen checken we of alles in orde is en nemen we de meterstanden van water en elektra voor u op, ook kunnen we het huis of appartement luchten, toiletten doorspoelen, het tuin- en zwembadonderhoud in de gaten houden, controleren op vochtproblemen en eventuele waterlekken etc. Na elk bezoek rapporteren we aan u terug met foto's.

Bent u geïnteresseerd maar weet u niet hoe u dit op dit moment kunt organiseren? Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Saludos, Roberto en Manon

 

Meer artikelen


Feliz Pascua

Mona de Pascua by MMC Property Services Javea
Mona de Pascua by MMC Property Services Javea

 

With this typical "Mona de Pascua" we wish everyone:

 

Feliz Pascua 🐣 Happy Easter 🐰 Fijne Paasdagen!

 

Saludos,

 

Roberto, Manon
and the team of MMC Property Services


Verbouwen van uw huis in Javea

Home improvement Javea
Home improvement Javea

Tijd om uw keuken te veranderen? Wilt u uw badkamer renoveren of de kwaliteit van uw huis verbeteren door een deel uit te breiden?

Welke klus het ook is dat u wilt doen in uw huis in Javea, groot of klein, wij kunnen u helpen om de beste professionals en de beste prijs-kwaliteitverhouding te krijgen, om alle stappen van de renovaties uit te voeren en op te volgen.

We regelen de verwijdering van de oude keuken of badkamer en vaak verkopen we (delen) hiervan om zo iets extra's te ontvangen om de kosten te dekken, we kunnen u helpen bij het ontwerp van de renovatie, we begeleiden de verbouwing en rapporteren aan u op een regelmatige basis met foto's van elke stap, zodat u precies weet wat er gebeurt in uw huis en regelen een eindschoonmaak als alles klaar is.

Ook van plan om wat werk aan uw huis te verrichten en heeft u iemand nodig om het van A tot Z te begeleiden? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie!


Saludos, Roberto

Meer artikelen


COVID-19 - Belangrijke info voor huiseigenaren in Javea

Huis Corona Virus
Huis Corona Virus

Uit de vele restricties en maatregelen die de laatste tijd door het Coronavirus zijn genomen, hier een paar die relevant en belangrijk zijn om te weten voor tweede huiseigenaren in Javea:

Amjasa schort de inning van de waterrekeningen in Xàbia op tijdens de noodtoestand en zal hulp aan de consumenten die deze nodig hebben geval per geval bestuderen (20/03/2020). Dit betekent dat u op dit moment uw waterrekeningen niet ontvangt, zodra de noodtoestand wordt opgeheven kunnen mensen om hulp of betalingstermijnen vragen.

Orden de suspensión de apertura al publico de establecimientos de alquiler turístico hasta la finalización de la declaración del estado del alarma y sus posibles prorrogas” (17/03/2020). Voor huiseigenaren die hun huis verhuren is het belangrijk te weten dat u, zolang de noodtoestand is uitgeroepen, uw vakantiewoning niet mag verhuren of gasten mag ontvangen. Alle vakantieverblijven mogen niet open zijn.

Alle termijnen voor de betaling van lokale belastingen zoals vuilnis of voertuigen worden ook door het gemeentehuis opgeschort.

Wij raden u aan de website van de gemeente te raadplegen om op de hoogte te blijven.


Speciale annuleringsvoorwaarden Corona virus

Cancelation policy for holiday rentals
Cancelation policy for holiday rentals

Hier vindt u onze aangepaste annuleringsvoorwaarden voor vakantiewoningen als gevolg van de uitzonderlijke omstandigheden die we nu allemaal ondervinden door de COVID-19:

  1. Alle boekingen binnen de officiële quarantaineperiode van Javea (Spanje) kunnen zonder kosten worden geannuleerd.
  2. Als de huurder in quarantaine wordt geplaatst in zijn woonplaats of als de luchtvaartmaatschappij de vlucht annuleert vanwege het Coronavirus kan de huurder, met overleg van de bewijsstukken, zonder kosten annuleren.
  3. Voor alle andere boekingen bieden wij de mogelijkheid om de data te wijzigen naar een andere datum of u kunt annuleren zonder uw aanbetaling te verliezen, dit bedrag kan worden gebruikt voor een nieuwe boeking voor elke datum in de toekomst en voor elke accommodatie van uw keuze.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u twijfels of vragen heeft over uw boeking.

Met vriendelijke groet,

MMC Property Services Javea


Lockdown in Spanje door COVID-19

Updated 21/04

Spanje zal tot 9 mei in strikte lockdown blijven, echter sommige niet-essentiële banen zoals de bouw of de industrie mogen vanaf maandag 13 april weer aan het werk, na twee weken gesloten te zijn, rekening houdend met de strikte maatregelen. Wat betreft werkzaamheden in/rondom gebouwen of woningen, dit is alleen toegestaan op plaatsen waar op dit moment zich geen bewoners bevinden.

U mag het huis verlaten voor: boodschappen doen (slechts één persoon), naar de apotheek, dokter of bank gaan (indien nodig), naar uw werk en terug (afhankelijk van uw werk), zorgen voor ouderen of afhankelijke personen en de basis dingen zoals het uitlaten van uw hond (slechts een korte wandeling rond het blok) en het vuilnis wegbrengen naar de dichtstbijzijnde vuilnisbak.

Het is niet toegestaan om te sporten in de open lucht, naar het park te gaan, te wandelen op het strand of in de bergen, samen te komen met vrienden of een andere sociale gebeurtenissen of activiteiten.

 

Vanaf maandag 27 april mogen kinderen, onder begeleiding van een volwassene en voor een beperkte tijd (hoe lang wordt nog besproken) naar buiten.

(Opmerking: Afbeeldingen van 16/03/2020)

 

Meer artikelen


Winterverhuur in Javea

Het oude dorp van Javea in de winter
Het oude dorp van Javea in de winter

Wilt u de winter doorbrengen in een mild klimaat? Met een gemiddelde temperatuur van 16-20 graden overdag en vele zonnige dagen is Javea een ideale bestemming om te overwinteren.

Alle faciliteiten zoals supermarkten, sportclubs, bars en restaurants zijn tegenwoordig het hele jaar door geopend en de heerlijke temperaturen maken het mogelijk om te sporten in de open lucht, te wandelen langs de kusten of in de bergen, te fietsen, te golfen of te genieten van een drankje op het terras, met korte mouwen of zonder jas.

Meer weten over overwinteren in Javea? Wij kunnen ook een leuk huis of appartement voor u vinden om in de winter te verblijven.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u twijfelt of vragen heeft over overwinteren in Javea.

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen van onze blog


Nieuw in ons vakantieaanbod Apartamento Esmirna in Javea

Apartamento Esmirna in Javea
Apartamento Esmirna in Javea

We zijn blij dat we u vandaag een nieuw vakantieappartement in Javea te huur kunnen aanbieden: Apartamento Esmirna.

Een geweldig vakantieappartement voor 5 personen in een prachtig complex op loopafstand van het Arenal strand in Javea en met een heerlijk gemeenschappelijk zwembad en tuin.

Nieuw in ons aanbod dus nog steeds beschikbaar voor Pasen en de hele zomer!

 

Vraag ons om meer informatie of neem een kijkje op onze website hier.

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen van onze blog hier


Artikel over MMC Property Services in Javea.com

Artikel in Javea.com over MMC Property Services
Artikel in Javea.com over MMC Property Services

Deze keer hebben we niet veel woorden nodig want Javea.com heeft een heel mooi artikel geschreven over ons en over het appartement Apartamento Urbatenis II in Javea.

Een mooi appartement voor zes personen, gerenoveerd en zeer dicht bij het strand van Arenal en de boulevard.

U kunt het volledige artikel (in het Spaans) hier lezen.

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen van onze blog vindt u hier