Blog Archief
2020 / 2019 / 2018 / 2017 / 2016 / 2015

Blog


Felices fiestas


Pakketten en leveringen

Pakketten bezorgen met MMC Property Services
Pakketten bezorgen met MMC Property Services
📦 Soms voelen we ons net Sinterklaas of de kerstman 🎅 wanneer we al deze pakketten van onze eigenaren ontvangen en bezorgen 😆

Wilt u ook iets
opsturen naar uw huis in Javea? U kunt het naar ons kantoor sturen en dan zorgen wij er voor dat het in uw huis of appartement staat wanneer u aankomt.

Voor grotere leveringen neem contact met ons op, we kunnen de leveringen inplannen, de vrachtwagen ontvangen wanneer deze aankomt bij uw huis 🏠 en zelfs alles uitpakken, installeren en klaar hebben voordat u komt, meubels, witgoed, verhuisdozen, auto's... noem het maar op! Wij kunnen het regelen!
Saludos, Manon

Staat uw huis leeg? Wij houden een oogje in het zeil!

Empty home - Property Management
Empty home - Property Management

Nu mensen niet kunnen reizen, hebben veel tweede huiseigenaren opeens een huis of appartement leeg staan in het buitenland. Geen zorgen, wij houden uw huis voor u in de gaten wanneer u er niet bent.

We kunnen uw huis regelmatig controleren, ervoor zorgen dat alles in orde is, de woning luchten, controleren dat er geen vochtproblemen zijn, de toiletten doorspoelen, etc. en brengen u verslag uit na elk bezoek.

Bovendien profiteren eigenaren die het hele jaar door de verhuur van hun woning aan ons uitbesteden, van ons speciale tarief van slechts € 25,- per maand/per bezoek.

 

Vraag ons om meer informatie!

Groeten, Roberto

Meer artikelen


Accommodaties tijdelijk te huur per maand

🏠 Bent u op zoek naar een tijdelijke woning voor 6/7 maanden? Dit is uw kans!

📣 ¡GOED NIEUWS! 📢 We verlengen onze "winterverhuur" tot half juni, ja, juni! Dit betekent dat u meerdere van onze huizen of appartementen voor een langere periode voor een voordeligere prijs per maand kunt huren.

Verder zijn alle accommodaties volledig ingericht met alle inventaris inclusief keukengerei, TV, WiFi etc., dus klaar om in te trekken!

Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar tijdelijke accommodatie totdat ze hun vaste woning betrekken, die hier in de buurt van plan zijn om te kopen of mensen die gewoon voor hun werk of om andere redenen een huis nodig hebben hier in Javea voor een paar maanden.

Bekijk hier onze website of vraag ons om meer informatie!
Saludos, Manon

Leeg huis? Het perfecte moment...

... om wat klussen te doen!

Laten we profiteren van het feit dat uw huis of appartement waarschijnlijk op dit moment enkele weken achter elkaar leeg zal staan, een mooie gelegenheid om eindelijk die klussen van uw "to do list" aan te pakken.

Altijd al de badkamer willen renoveren? De keuken veranderen? De binnen of buitenboel schilderen? Uw huis updaten voor komend seizoen? Of gewoon een aantal klusjes van uw lijst wegwerken, nu is een goed moment... Wij kunnen ze allemaal voor uw regelen, groot of klein en zullen ze natuurlijk voor u begeleiden en overzien in uw afwezigheid. De volgende keer dat u hier bent, zal uw to-do lijst veel korter zijn of misschien zelfs wel helemaal klaar?

Neem contact met ons op voor alles wat u nodig heeft en we geven u graag vrijblijvend advies.

Groeten, Roberto


Veilig op vakantie deze zomer

Vakantie in Javea met MMC Property Services
Vakantie in Javea met MMC Property Services

Spanje begint langzaamaan weer open te gaan, in fase 1 mogen zelfs restaurants, bars en toeristische accommodaties al weer gedeeltelijk open zijn, zij het nog onder strikte voorwaarden en in eerste instantie mag er alleen gereisd worden binnen de provincie. Als alles goed gaat moet per eind juni alles weer terug zijn bij normaal, in ieder geval binnen Spanje.

 

Ondertussen zitten wij natuurlijk niet stil en werken we druk aan protocollen en aanpassingen zodat uw vakantie in een appartement of vakantiehuis bij ons in Javea zo veilig mogelijk kan plaats vinden.

Denk bijvoorbeeld aan het faciliteren van opties om zo veel mogelijk voor de check in op uw dag van aankomst van te voren online al geregeld te hebben, het veilig overhandigen van sleutels nadat deze gedesinfecteerd zijn en aangepaste protocollen voor de schoonmaak en het voorbereiden van uw vakantie accommodatie of tweede huis.

We houden u op de hoogte en hopelijk tot ziens hier in Javea!

 

Saludos, Roberto en Manon

Lees meer artikelen of neem contact op!


Staat uw huis in Javea leeg? Wij houden een oogje in het zeil!

Slaapkamer tweede huis in Javea
Slaapkamer tweede huis in Javea

Kunt u op dit moment niet naar uw tweede huis in Javea? Heeft u niemand om uw vakantiehuis in de gaten te houden? Wij houden een oogje voor u in het zeil en kunnen uw huis of appartement op regelmatige basis checken.

Dit is niet iets nieuws, we verlenen property checks voor onze huiseigenaren al sinds 2015. Niet alleen checken we of alles in orde is en nemen we de meterstanden van water en elektra voor u op, ook kunnen we het huis of appartement luchten, toiletten doorspoelen, het tuin- en zwembadonderhoud in de gaten houden, controleren op vochtproblemen en eventuele waterlekken etc. Na elk bezoek rapporteren we aan u terug met foto's.

Bent u geïnteresseerd maar weet u niet hoe u dit op dit moment kunt organiseren? Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Saludos, Roberto en Manon

 

Meer artikelen


Feliz Pascua

Mona de Pascua by MMC Property Services Javea
Mona de Pascua by MMC Property Services Javea

 

With this typical "Mona de Pascua" we wish everyone:

 

Feliz Pascua 🐣 Happy Easter 🐰 Fijne Paasdagen!

 

Saludos,

 

Roberto, Manon
and the team of MMC Property Services


Verbouwen van uw huis in Javea

Home improvement Javea
Home improvement Javea

Tijd om uw keuken te veranderen? Wilt u uw badkamer renoveren of de kwaliteit van uw huis verbeteren door een deel uit te breiden?

Welke klus het ook is dat u wilt doen in uw huis in Javea, groot of klein, wij kunnen u helpen om de beste professionals en de beste prijs-kwaliteitverhouding te krijgen, om alle stappen van de renovaties uit te voeren en op te volgen.

We regelen de verwijdering van de oude keuken of badkamer en vaak verkopen we (delen) hiervan om zo iets extra's te ontvangen om de kosten te dekken, we kunnen u helpen bij het ontwerp van de renovatie, we begeleiden de verbouwing en rapporteren aan u op een regelmatige basis met foto's van elke stap, zodat u precies weet wat er gebeurt in uw huis en regelen een eindschoonmaak als alles klaar is.

Ook van plan om wat werk aan uw huis te verrichten en heeft u iemand nodig om het van A tot Z te begeleiden? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie!


Saludos, Roberto

Meer artikelen


COVID-19 - Belangrijke info voor huiseigenaren in Javea

Huis Corona Virus
Huis Corona Virus

Uit de vele restricties en maatregelen die de laatste tijd door het Coronavirus zijn genomen, hier een paar die relevant en belangrijk zijn om te weten voor tweede huiseigenaren in Javea:

Amjasa schort de inning van de waterrekeningen in Xàbia op tijdens de noodtoestand en zal hulp aan de consumenten die deze nodig hebben geval per geval bestuderen (20/03/2020). Dit betekent dat u op dit moment uw waterrekeningen niet ontvangt, zodra de noodtoestand wordt opgeheven kunnen mensen om hulp of betalingstermijnen vragen.

Orden de suspensión de apertura al publico de establecimientos de alquiler turístico hasta la finalización de la declaración del estado del alarma y sus posibles prorrogas” (17/03/2020). Voor huiseigenaren die hun huis verhuren is het belangrijk te weten dat u, zolang de noodtoestand is uitgeroepen, uw vakantiewoning niet mag verhuren of gasten mag ontvangen. Alle vakantieverblijven mogen niet open zijn.

Alle termijnen voor de betaling van lokale belastingen zoals vuilnis of voertuigen worden ook door het gemeentehuis opgeschort.

Wij raden u aan de website van de gemeente te raadplegen om op de hoogte te blijven.CONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on Facebook  MMC on Instagram

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea