Wandelroutes natuurpark Granadella Javea

Javea heeft enkele prachtige natuurparken waaronder "Parque natural de la Granadella" waar je heerlijk kunt wandelen, hardlopen, fietsen en mountainbiken.

 

Er zijn wandelroutes van verschillende niveau´s en tijdsduur, van een gezellig rondje met de hond tot een route met wat meer hoogteverschil en klimwerk, zo is er voor iedere wandelaar iets! Deze routes lopen door het prachtige natuurgebied waar u kunt genieten van de natuur, mooie uitzichten waaronder enkele keren op zelfs op zee, de rust en de ruimte. U kunt hier letterlijk de vogeltjes horen fluiten tijdens uw wandeling.

 

Eén van de routes gaat tot aan de baai van Granadella, een prachtig kiezelstrand dat tussen twee hoge rotsen in ligt en met kristalhelder water. Zeker de moeite waard om te bezoeken en de wandeling ernaartoe leidt u langs prachtige landschappen en door een droge rivierbedding.

 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Write a comment

Comments: 0