Wandelroutes natuurpark Granadella Javea

Javea heeft enkele prachtige natuurparken waaronder "Parque natural de la Granadella" waar je heerlijk kunt wandelen, hardlopen, fietsen en mountainbiken.

 

Er zijn wandelroutes van verschillende niveau´s en tijdsduur, van een gezellig rondje met de hond tot een route met wat meer hoogteverschil en klimwerk, zo is er voor iedere wandelaar iets! Deze routes lopen door het prachtige natuurgebied waar u kunt genieten van de natuur, mooie uitzichten waaronder enkele keren op zelfs op zee, de rust en de ruimte. U kunt hier letterlijk de vogeltjes horen fluiten tijdens uw wandeling.

 

Eén van de routes gaat tot aan de baai van Granadella, een prachtig kiezelstrand dat tussen twee hoge rotsen in ligt en met kristalhelder water. Zeker de moeite waard om te bezoeken en de wandeling ernaartoe leidt u langs prachtige landschappen en door een droge rivierbedding.

 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Write a comment

Comments: 0


CONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on Facebook  MMC on Instagram

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea