Blog Archief 2017


Felices fiestas

Refer a friend en ontvang € 50,-

Refer a friend MMC Property Services
Refer a friend MMC Property Services

Hoe werkt het?

 

Stap 1: Vertel uw vrienden en kennissen over onze property services, verhuur management of vakantieverhuur in Javea.
Stap 2: Uw vriend of kennis wordt klant.

Stap 3: U ontvangt € 50,- tegoed op uw volgende aankoop.

 

Zo simpel is het en u kunt zo veel vrienden of kennissen aandragen als u wilt.

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Meet ons team

Het team van MMC Property Services
Het team van MMC Property Services

In "Over ons" op deze website kunt u lezen wie we zijn en hoe ik en mijn partner begonnen zijn met MMC Property Services maar we doen dit natuurlijk niet alleen, we hebben een geweldig team om ons heen.

 

Allereerst is daar een vaste groep van schoonmakers die ons het hele jaar door helpen de accommodaties tip top in orde te hebben voor uw aankomst of die van uw gasten. Daarnaast zijn er de mensen van de wasserette service en hebben we een netwerk van betrouwbare mensen wanneer we een loodgieter, schilder, elektricien, timmerman, aannemer, specialisten in bijv. air conditioning systemen, professionele fotografe...  noem het maar op, nodig hebben.

 

Zonder elk van hen waren de property management en verhuurservices die wij aanbieden niet mogelijk. Bedankt allemaal!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Buiten keuken

De zomer is hier en wat is er heerlijker dan lekker buiten eten? Nog beter wordt het met uw eigen buiten keuken met barbecue, hout oven en vergeet de bar niet waar u, terwijl u het eten klaar maakt kunt genieten van een drankje met vrienden.

 

Deze buiten keuken in Javea worden volledig op maat gemaakt, u bepaalt de grootte, vorm en indeling. Het houtwerk wordt ook compleet op maat gemaakt door een ervaren timmerman. De koelkast, koud/warm water en elektriciteit ontbreken natuurlijk ook niet.

 

Wilt u meer informatie over deze buiten keukens ontvangen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Feesten aan de Costa Blanca

In de zomer vinden er vele feestelijke activiteiten plaats aan de Costa Blanca zoals San Juan en het International Festival in Javea, de lokale feestweek in Denia met onder meer de bekende Bous al Mar, de "Moros y Cristianos" die de verovering van de stad door de Moren en de herovering door de Christenen representeren en die in elk dorp tijdens een andere week gevierd worden en nog veel meer.

 

Alle feestelijkheden gaan gepaard met prachtige optochten, live muziek, vuurwerk en natuurlijk heerlijk eten en drinken.

 

Waarom uw vakantie aan de Costa Blanca niet combineren met enkele lokale tradities? Elk dorp heeft zijn eigen fiestas dus zorg er voor om de feest kalender van de plaats te raadplegen voor de exacte data.

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Wordt u onze 100e boeker?

100th booker MMC Holiday Rentals
100th booker MMC Holiday Rentals

95 boekingen al dit jaar! Wordt u onze 100e boeker?

Bekijk onze website www.mmcholidayrentals.com en kies uw volgende vakantie! Last minute nog even naar de zon deze zomer in één van onze appartementen of villa's in Javea? Of komt u lekker nazomeren of misschien zelfs overwinteren in een heerlijk klimaat aan de Costa Blanca?

De 100e booker wint een diner voor twee!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Wellness week in Pura Vida Javea

Het is een paar weken rustig geweest op onze blog maar na de Pasen en Mei vakantie is het tijd voor een nieuwe post en we open gelijk met leuk nieuws!

 

In september wordt de eerste wellness week georganiseerd in één van onze prachtige accommodaties hier in Javea. Gedurende een week zal Finca Pura Vida haar deuren openen om haar gasten een relaxte tijd te bezorgen in een geweldige, rustige en natuurlijke omgeving met verschillende behandelingen en activiteiten waaronder massages, yoga, acupunctuur, reiki en voetreflexologie, allen aangeboden door een team van specialisten. Ook staat deze week in het teken van gezond eten en dat betekent niet diëten, in tegendeel, u zult genieten van de verse producten en maaltijden die voor u verzorgd worden.

Meer weten? Neem contact met ons op of bezoek de website: Gelukkig gezond en in balans 

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Voorjaarsschoonmaak

Voorjaarsschoonmaak Javea
Voorjaarsschoonmaak Javea

Het is bijna lente! Tijd voor een grondige schoonmaak van uw vakantiehuis.

 

Bereid uw villa of appartement voor op de eerste aankomst van uw gasten of simpelweg een opfrisser voor uw eigen verblijf. Een voorjaarsschoonmaak van uw huis, keuken, badkamers, ramen enzovoort en het goed doorluchten van uw accommodatie maken een groot verschil.

 

Op zoek naar een professionele schoonmaak voor uw vakantiehuis en andere property services, aarzel niet om contact met ons op te nemen!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Altea, een charmant stadje aan de Costa Blanca

Altea, Costa Blanca, Spanje
Altea, Costa Blanca, Spanje

Altea, een mooie stad aan de Costa Blanca biedt een historisch oud centrum met typisch Spaanse smalle straatjes om "in te verdwalen", prachtig uitzicht op zee en de kustlijn en gezellig pleintjes, barretjes en restaurants.

 

Maar er is meer, mooie lange stranden, zwemmen, duiken, zeilen en andere watersporten. Een heerlijke boulevard om te wandelen langs de kust, natuurparken om te lopen, fietsen en klimmen, verschillende attractieparken en dierentuinen voor de kinderen vlakbij en dit alles in een erg zacht klimaat met vele dagen zon het hele jaar door.

 

Altea uw volgende vakantiebestemming? Vind uw vakantiehuis of appartement hier!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Bezorging voor uw huis in Javea?

Bezorging voor een huis in Javea
Bezorging voor een huis in Javea

Worden er dingen bezorgd voor uw tweede huis in Javea wanneer u er niet bent? Worden meubels juist geleverd wanneer u thuis in Nederland bent? U hoeft deze dingen niet langer uit te stellen!

 

Wij doen graag de deur open voor het bedrijf dat komt leveren voor uw huis in Javea, we checken de bezorging of alles geleverd is en in goede staat en we zullen u de foto's sturen van de nieuwe dingen in uw huis.

 

Geen zorgen dat u bezorg afspraken moet omzetten of leveringen moet aannemen direct wanneer u weer een keer in Javea bent, wij nemen u deze zaken graag uit handen en zo geniet u optimaal van uw tijd hier.

 

En vergeet niet, deze services zijn al verkrijgbaar met onze key holding services voor slechts € 7,50 per maand! Voor meer informatie of heeft u binnenkort iets dat bezorgd moet worden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen

 


Javea, Costa Blanca, Spanje

Javea, Costa Blanca, Spanje
Javea, Costa Blanca, Spanje

Jávea, of Xàbia in het Valenciaans, is gelegen aan de Costa Blanca in de Comunidad Valenciana en de provincie Alicante. Het is gelegen op 96 km van de luchthaven van Alicante en 120 km van de luchthaven van Valencia. Javea staat bekend om z'n stranden en prachtige baaitjes en de Montgo berg natuurlijk, welke vanuit velen delen van het dorp te zien is.

 

Jávea is een uitgestrekt gebied tussen twee kapen, Cabo San Antonio en Cabo de La Nao en heeft een oppervlakte van 68,59 km2. Het bestaat uit 3 delen: het oude dorpscentrum, de haven en de Arenal en heeft 27.681 inwoners (2015) waarvan 53,1% van buitenlandse nationaliteit is. Het aantal inwoners verdubbeld zich echter, en in de zomer verveelvoudigd het zich zelfs tot zo´n 150.000, door het aantal toeristen, de voornaamste economische sector vandaag de dag.

 

Wist u dat er in Jávea wel 85 verschillende nationaliteiten wonen?

Meer leuke weetjes en informatie over Jávea klik hier.

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Nieuw in ons verhuur aanbod voor deze zomer

Vakantie appartement te huur in Javea
Atico Bahia Javea

Leuk vakantie appartement te huur voor 6 personen in Javea voor een heerlijke zomervakantie vlak bij het strand en alle faciliteiten.

 

Het appartement heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, een volledig uitgeruste keuken en een terras boven met mooi uitzicht op de berg Montgo. Het is dichtbij het kiezelstrand, de haven en het oude centrum van Javea en op loopafstand van de supermarkt.

 

Voor meer informatie, foto's, beschikbaarheid en prijzen, klik hier of neem contact met ons op!

 

Saludos, Manon

 


Javea winter wonderland

Read More

Kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden

Trapleuning
Trapleuning

Ook voor kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden kunt u bij MMC Property Services Javea terecht.

 

Laat ons weten wat u nodig heeft voor uw appartement of tweede huis en we zullen allereerst een persoonlijke offerte of offertes voor u laten opmaken waaruit u kunt kiezen. Eenmaal akkoord met de prijs zorgen wij ervoor dat de klus geklaard wordt, controleren de werkzaamheden en zorgen ervoor u van elke stap op de hoogte te houden door u onder meer foto's te sturen.

 

Op deze manier kunt u werkzaamheden laten uitvoeren terwijl u thuis bent en optimaal van uw appartement of villa genieten wanneer u hier bent, zonder zorgen te hoeven maken over onderhoud dat nog gedaan moet worden aan uw huis aangezien wij dit reeds voor u uit handen genomen hebben voordat u arriveert.

 

Dak reparaties, installaties van airconditioning, horren of douchewanden, sloten vervangen, deuren repareren, terrassen buiten opknappen, tegels vervangen or volledige "make-overs" van badkamers met inloopdouches zijn slechts enkele voorbeelden van werkzaamheden die we voor u kunnen organiseren.

 

De lijst is eindeloos, neem vrijblijvend contact met ons op voor de klusjes die u nodig heeft voor uw huis.

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Schilderwerk

Schilderwerk voor en na
Schilderwerk voor en na

Allereerst de beste wensen voor iedereen voor het nieuwe jaar!

 

Wat is er beter dan het nieuwe jaar goed te starten met wat klusjes in en rondom uw huis in Javea om het klaar te maken voor het nieuwe (verhuur) seizoen? Met wat kleine renovaties, nieuwe decoratie of een likje verf geeft u uw appartement of villa heel eenvoudig weer een frisse uitstraling!


Indien u op zoek bent naar een professionele schilder die niet alleen goed geprijsd is, maar ook hoge kwaliteit levert plus meerdere  jaren garantie biedt op z´n verrichte werkzaamheden, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte!

 

Dit en meer tips voor het nieuwe jaar, binnenkort hier op onze blog.

 

Saludos, Manon



CONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on Facebook



  MMC on Instagram

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea