Kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden

Trapleuning
Trapleuning

Ook voor kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden kunt u bij MMC Property Services Javea terecht.

 

Laat ons weten wat u nodig heeft voor uw appartement of tweede huis en we zullen allereerst een persoonlijke offerte of offertes voor u laten opmaken waaruit u kunt kiezen. Eenmaal akkoord met de prijs zorgen wij ervoor dat de klus geklaard wordt, controleren de werkzaamheden en zorgen ervoor u van elke stap op de hoogte te houden door u onder meer foto's te sturen.

 

Op deze manier kunt u werkzaamheden laten uitvoeren terwijl u thuis bent en optimaal van uw appartement of villa genieten wanneer u hier bent, zonder zorgen te hoeven maken over onderhoud dat nog gedaan moet worden aan uw huis aangezien wij dit reeds voor u uit handen genomen hebben voordat u arriveert.

 

Dak reparaties, installaties van airconditioning, horren of douchewanden, sloten vervangen, deuren repareren, terrassen buiten opknappen, tegels vervangen or volledige "make-overs" van badkamers met inloopdouches zijn slechts enkele voorbeelden van werkzaamheden die we voor u kunnen organiseren.

 

De lijst is eindeloos, neem vrijblijvend contact met ons op voor de klusjes die u nodig heeft voor uw huis.

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Check out what other people say


We can only recommend MMC as perfect partners no matter if you want to rent or are looking for a local caretaker.

 

MMC Property Services heeft ons zeer professioneel ondersteund... read more

 

More testimonials about MMC Property Services

Our latest news


Visit the blog of MMC Property Services

Contact us


MMC Property Services

Javea, Alicante (Spain)

T: (+34) 630 168 804

Contact us by email

 

Openings hours: Monday - Friday, 9.00h - 18.00h

 

Follow MMC Property Services on Facebook


© Copyright 2015 - Present    MMC Property Services. All rights reserved.