Kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden

Trapleuning
Trapleuning

Ook voor kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden kunt u bij MMC Property Services Javea terecht.

 

Laat ons weten wat u nodig heeft voor uw appartement of tweede huis en we zullen allereerst een persoonlijke offerte of offertes voor u laten opmaken waaruit u kunt kiezen. Eenmaal akkoord met de prijs zorgen wij ervoor dat de klus geklaard wordt, controleren de werkzaamheden en zorgen ervoor u van elke stap op de hoogte te houden door u onder meer foto's te sturen.

 

Op deze manier kunt u werkzaamheden laten uitvoeren terwijl u thuis bent en optimaal van uw appartement of villa genieten wanneer u hier bent, zonder zorgen te hoeven maken over onderhoud dat nog gedaan moet worden aan uw huis aangezien wij dit reeds voor u uit handen genomen hebben voordat u arriveert.

 

Dak reparaties, installaties van airconditioning, horren of douchewanden, sloten vervangen, deuren repareren, terrassen buiten opknappen, tegels vervangen or volledige "make-overs" van badkamers met inloopdouches zijn slechts enkele voorbeelden van werkzaamheden die we voor u kunnen organiseren.

 

De lijst is eindeloos, neem vrijblijvend contact met ons op voor de klusjes die u nodig heeft voor uw huis.

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelenCONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on Facebook  MMC on Instagram

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea