Feesten aan de Costa Blanca

In de zomer vinden er vele feestelijke activiteiten plaats aan de Costa Blanca zoals San Juan en het International Festival in Javea, de lokale feestweek in Denia met onder meer de bekende Bous al Mar, de "Moros y Cristianos" die de verovering van de stad door de Moren en de herovering door de Christenen representeren en die in elk dorp tijdens een andere week gevierd worden en nog veel meer.

 

Alle feestelijkheden gaan gepaard met prachtige optochten, live muziek, vuurwerk en natuurlijk heerlijk eten en drinken.

 

Waarom uw vakantie aan de Costa Blanca niet combineren met enkele lokale tradities? Elk dorp heeft zijn eigen fiestas dus zorg er voor om de feest kalender van de plaats te raadplegen voor de exacte data.

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelenCONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on Facebook  MMC on Instagram

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea