Blog Archief 2015


Vrolijk kerstfeest

MMC Property Services wenst  u een vrolijk kerstfeest
Vrolijk kerstfeest

MMC Property Services wenst u en uw familie een vrolijk kerstfeest en een gelukkig  nieuw jaar vol gezondheid, liefde en geluk!

 

MMC Property Services wishes you and your family a Merry Christmas and a happy new year full of health, love and joy!

 

MMC Property Services le desea a Usted y su familia Feliz Navidad y un prospero año nuevo lleno de salud, amor y felicidad!

 


0 Comments

Informatie voor uw eigenaren en samenwerkingsmogelijkheden

Flyers en visitekaartjes van MMC Property Services
Informatie voor uw eigenaren

MMC Property Services biedt alle soorten services aan eigenaren met een (tweede) huis in Javea en omgeving. Zowel aan eigenaren die zelf hun huis willen verhuren alsmede eigenaren die alleen op zoek zijn naar iemand die op hun huis past in hun afwezigheid.

 

We bieden sleutelafgifte, onderhoud, reparaties, tuin- en zwembadonderhoud, loodgieters, timmermannen, elektriciens, schoonmaak, verzekeringen, hulp bij verbouwingen en nog veel meer!

 

Indien u meer informatie nodig heeft, informatie om aan uw klanten te geven en/of wanneer u geïnteresseerd bent om met ons samen te werken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

Saludos, Manon


0 Comments

Tuin en zwembadonderhoud

Huis met tuin en zwembad in Javea
Huis met tuin en zwembad in Javea

Nu in de winter is het onderhoud van uw tuin of zwembad wellicht gemakkelijk maar zodra de zomer eraan komt kan dit best wel heel veel werk zijn. Hoe dan ook, uw tuin en zwembad heeft het gehele jaar door onderhoud nodig.

 

We kennen verschillende ervaren tuinmannen en zwembadonderhoud personeel in Javea. Neem contact met ons op voor (enkele) vrijblijvende offerte(s) voor uw tuin of zwembad.

 

Saludos, Manon


0 Comments

Beveilig uw huis

Krantenartikel veel huizen zijn niet beveiligd
Krantenartikel

Volgens de krant "El Confidencial" waren er 120.000 inbraken in 2014 en alhoewel het aantal inbraken in de eerste drie trimesters van dit jaar enigszins zijn gedaald in de Comunitat Valenciana (16.542 in 2014 resp. 14.698 in 2015), zijn er nog steeds heel veel huizen niet beveiligd, staan leeg de meeste tijd van het jaar of zijn gemakkelijk binnen te komen.

 

Indien u er over zit te denken om de sloten van uw huis te vervangen, een alarmsysteem te installeren of een verzekering af te sluiten dan kunnen wij u helpen! En vergeet niet, wij kunnen een oogje in het zeil houden wanneer u er niet bent.

 

Saludos, Manon

 

Meer informatie:
Ministerio del Interior - Balance de Criminalidad. Tercer Trimestre de 2015
El Confidencial - Los ladrones lo tienen fácil: cuatro millones de casas sin una sola medida de seguridad
El País - Llega el verano... y los robos


0 Comments

Geniet van uw (tweede) huis in Javea

Strand in de haven van Javea
Strand in de haven van Javea

Wanneer u hier bent wilt u relaxen en genieten, niet elke minuut tot de laatste dag van uw verblijf bezig zijn met dingen te regelen voor uw huis. En wanneer u weer thuis bent wilt u zich geen zorgen hoeven te maken over uw huis in Javea. Daar zijn wij voor! Zodat u optimaal kunt genieten van uw (tweede) huis.

 

Wij houden een oogje in het zeil wanneer u er niet bent en zullen uw huis regelmatig controleren. We kunnen het huis ook voorbereiden voor uw aankomst, de bedden alvast opmaken, wat boodschappen doen, de verwarming aanzetten of schoonmaken. Daarnaast kunnen we u alle reparaties en onderhoudsklusjes uit handen nemen.

Aarzel niet langer, neem nu contact met ons op!


Saludos, Manon


0 Comments

Hoe vind ik een goede verzekering?

Definitie van een verzekering
Definitie verzekering

Neem een verzekeringsagent in de hand! In plaats van rond te zoeken op het internet, vele verzekeringsmaatschappijen te vergelijken met hun voorwaarden, polissen en natuurlijk prijzen. Een verzekeringsagent zal alle verzekeringsmaatschappijen voor u vergelijken en altijd handelen in de belangen van zijn klant.

 

Of u nou op zoek bent naar een verzekering voor uw huis in Javea, uw auto wilt verzekeren of resident bent in Spanje en op zoek bent naar een gezondheid- of levensverzekering. Een verzekeringsagent is gespecialiseerd in verzekeringen en risico management en zal u helpen om die verzekering te vinden die het beste aansluit bij uw behoeften.

 

Daarbij, indien u een claim in moet dienen kan uw verzekeringsagent u adviseren hoe dit te doen en u hiermee helpen. Verspil niet langer uw tijd met het lezen van de kleine lettertjes, neem contact met ons op voor een verzekeringsagent in Javea of Denia. 

 

Saludos, Manon


0 Comments

Registreer uw vakantiehuis

Krantenartikel over hoe belangrijk het is om uw verhuur accommodatie te registreren
Artikel over illegale vakantie appartementen

Aan het begin van deze maand publiceerde het blad Costa News een artikel over hoe bij een campagne uitgevoerd door het Valenciaanse toerisme agentschap (ATV), 4.000 appartementen zijn ontdekt die illegaal verhuurd werden aan toeristen in Benidorm, Denia, Teulada, Moraira en andere dorpen en steden. ATV beschouwt de campagne als zeer succesvol en er zullen er nog meer plaats vinden in de toekomst.

Dit toont nogmaals aan hoe belangrijk het is om uw accommodatie
wanneer u deze verhuurt te registreren bij Toerisme van de Comunidad Valenciana. Voor het geval er problemen zijn of zoals in dit geval om boetes en erger te voorkomen.

Indien u hulp nodig heeft bij het registreren van uw vakantiehuis of appartement neem dan contact met ons op! Wij kunnen u al het benodigde papierwerk uit handen nemen.

 

Saludos, Manon


2 Comments

Foto´s op MMC Property Services

Arenal strand in Javea
Arenal strand in Javea

Onze speciale dank aan Maira voor de prachtige foto´s op deze website.

 

Bij het maken van deze website zijn we gedurende verschillende dagen door Javea gereden en hebben we foto´s gemaakt van het oude dorp met haar prachtige smalle straatjes, de Arenal en Muntanyar stranden, La Caleta, de berg Montgo enzovoort. Ook hebben we natuurlijk foto´s genomen van huizen, een tuin, het zwembad, sleutels en alle details die u hier op deze website ziet. Naast het feit dat we hier ongelooflijk veel plezier in gehad hebben, hebben we nu prachtige foto´s en te veel om allemaal op de site te zetten maar we zullen ze u beetje bij beetje laten zien hier op onze blog.

Maira is ook fotografe voor huizen dus als u op zoek bent naar een professionele photoshoot van uw huis, bijvoorbeeld om de foto´s van uw verhuur advertentie te verbeteren, neem contact met ons op!

Saludos, Manon


0 Comments

Welkom op onze website

Huis met sleutels
Sleutelbeheer

Welkom op de website van MMC Property Services!

 

We zijn een nieuw bedrijf gespecialiseerd in het onderhouden van  uw huis! Of u nu in Javea of Denia woont of slechts een paar weken per jaar hier bent, uw huis verhuurt of niet, we bieden u alle services die u nodig kunt hebben terwijl u in uw huis verblijft of tijdens uw afwezigheid.

 

Neem gerust een kijkje op onze website en indien u vragen heeft, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen!

 

Saludos, Manon


0 Comments


CONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on Facebook  MMC on Instagram

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea