Veilig op vakantie deze zomer

Vakantie in Javea met MMC Property Services
Vakantie in Javea met MMC Property Services

Spanje begint langzaamaan weer open te gaan, in fase 1 mogen zelfs restaurants, bars en toeristische accommodaties al weer gedeeltelijk open zijn, zij het nog onder strikte voorwaarden en in eerste instantie mag er alleen gereisd worden binnen de provincie. Als alles goed gaat moet per eind juni alles weer terug zijn bij normaal, in ieder geval binnen Spanje.

 

Ondertussen zitten wij natuurlijk niet stil en werken we druk aan protocollen en aanpassingen zodat uw vakantie in een appartement of vakantiehuis bij ons in Javea zo veilig mogelijk kan plaats vinden.

Denk bijvoorbeeld aan het faciliteren van opties om zo veel mogelijk voor de check in op uw dag van aankomst van te voren online al geregeld te hebben, het veilig overhandigen van sleutels nadat deze gedesinfecteerd zijn en aangepaste protocollen voor de schoonmaak en het voorbereiden van uw vakantie accommodatie of tweede huis.

We houden u op de hoogte en hopelijk tot ziens hier in Javea!

 

Saludos, Roberto en Manon

Lees meer artikelen of neem contact op!CONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on Facebook  MMC on Instagram

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea