Accommodaties tijdelijk te huur per maand

🏠 Bent u op zoek naar een tijdelijke woning voor 6/7 maanden? Dit is uw kans!

📣 ¡GOED NIEUWS! 📢 We verlengen onze "winterverhuur" tot half juni, ja, juni! Dit betekent dat u meerdere van onze huizen of appartementen voor een langere periode voor een voordeligere prijs per maand kunt huren.

Verder zijn alle accommodaties volledig ingericht met alle inventaris inclusief keukengerei, TV, WiFi etc., dus klaar om in te trekken!

Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar tijdelijke accommodatie totdat ze hun vaste woning betrekken, die hier in de buurt van plan zijn om te kopen of mensen die gewoon voor hun werk of om andere redenen een huis nodig hebben hier in Javea voor een paar maanden.

Bekijk hier onze website of vraag ons om meer informatie!
Saludos, Manon