Blog Archief 2019


Felices fiestas!

 

 

 

MMC Property Services

¡Les desea felices fiestas y un prospero año nuevo!

Wishes you a Merry Christmas and a Happy New Year!

Wenst u een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuw jaar!

Saludos, Roberto y Manon


www.mmcpropertyservices.com
www.mmcholidayrentals.com

Vakantiehuis te huur in Balcon al Mar

Casa Nero holiday home Javea
Casa Nero holiday home Javea

Nieuw in ons verhuur aanbod vandaag is dit mooie vakantiehuis met privé zwembad voor 4-5 personen in Balcon al Mar in Javea, op loopafstand van het restaurant Casa Pepe.

 

Dit gezellig ingerichte vakantiehuis is perfect voor een gezin of twee stellen. Het zeer ruime terras met buitenkeuken, barbecue en verschillende zithoekjes biedt veel ruimte om gezellig samen te eten of te ontspannen na een duik in het privé zwembad. Het huis heeft twee slaapkamers en twee badkamers.


Beschikbaar vanaf januari 2020 maar nu al online hier te boeken. Of indien u meer informatie wenst aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

Saludos, Manon

Meer artikelen


Last minute aanbieding voor augustus

Nog even snel weg in Augustus? Dan mag je deze aanbieding niet missen!

Wegens annulering is dit leuke vakantiehuis "La Casita" voor 8 personen weer beschikbaar gekomen van 18/08 tot 31/08/2019 en dit keer met een last minute korting van 15%. Een perfect huis voor een of twee families of een groep vrienden.

Meer informatie op onze website klik hier of neem contact met ons op!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Ook voor uw vakantie in Javea

Discount holiday rentals Javea
Discount holiday rentals Javea

Wist u dat we niet alleen onze services verlenen aan tweede huiseigenaren in Javea maar we u, of uw familie en vrienden die u komen bezoeken, ook kunnen helpen met het vinden van een perfecte accommodatie voor uw/hun vakantie? Daarnaast zijn wij hier, mocht er onverhoopt toch iets gebeuren tijdens uw verblijf.

 

Een leuk appartement vlakbij het Arenal strand, een vakantiehuis met privé zwembad, een prachtige villa met uitzicht over de bergen of een typisch Spaanse finca. Laat ons weten wat u zoekt of  neem een kijkje op onze verhuurwebsite www.mmcholidayrentals.com

 

Vergeet ons niet te melden dat u onze blog gelezen heeft en u ontvangt automatisch 5% korting op al onze vakantieaccommodaties.

 

We hopen u snel hier in Javea te mogen begroeten!


Saludos, Manon

 

Meer artikelen


"Get ready" voor het nieuwe seizoen

Get ready with MMC Property Services
Get ready with MMC Property Services

 

Bezig met uw vakantiehuis of appartement voor te bereiden voor het verhuurseizoen van 2019 maar het heeft nog wat werk of updating nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en gebruik te maken van de services aangeboden door MMC Property Services in Javea.

 

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in vakantieverhuur en onderhoud van accommodaties en werken met de beste meubelzaken, witgoedleveranciers alsmede de beste technici in de omgeving zoals aannemers, schilders, loodgieters, elektriciens, tuinmannen en zwembad onderhoud, installateurs van airconditioning systemen, horren of zonnewering, slotenmakers enzovoort. We vinden een oplossing voor elk probleem dat u kunt hebben in uw huis.

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Vakantie appartement op loopafstand van het Arenal strand in Javea

Vakantie appartement La Cabaña in Javea
Vakantie appartement La Cabaña in Javea

Nieuw in de verhuur, La Cabaña, een schitterend vakantie appartement voor 4 personen op loopafstand van het zandstrand en de boulevard in Javea met winkeltjes, restaurants en bars. Een ideale locatie voor mensen die hun auto willen laten staan.

 

Dit mooi ingerichte appartement is volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien, gelegen op de begane grond met een leuk terras en eigen tuintje dat toegang geeft tot het gemeenschappelijke zwembad.

 

Een heerlijk appartement voor een gezin met kinderen of twee stellen. Meer weten? Klik hier voor meer informatie, foto's, prijzen en beschikbaarheid of neem contact met ons op!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Fallas 2019 Valencia

Fallas 2019
Fallas 2019

Elk jaar zijn de Fallas in Valencia een groot evenement dat de kunstwerken in de straten combineert met vuur, buskruit en tradities.

 

Het start op 15 maart met de "Plantà" een Valenciaanse term dat vertaald zoiets als “finishing touches” betekent en het is de dag dat de Fallas volledig klaar zijn in de straten. 

 

Gedurende enkele dagen kan de bezoeker genieten van deze spectaculaire monumenten en de bijbehorende parades, de "Ofrenda" bloemenoffering, muziek, vuurwerk en niet te vergeten de “mascletás”, een evenement dat onmogelijk omschreven kan worden en dat iedereen minstens één keer zelf meegemaakt moet hebben.

 

Het geheel eindigt op 19 maart met de "Cremà", de nacht dat alle monumenten in de straten verbrand worden. Behalve de "ninot indultat": elk jaar wordt slechts één figuur gekozen en deze wordt gered van het vuur.

 

Aangezien er zoveel te zien en te vertellen is over de Fallas, hierbij een website (in het Engels) dat alles beschrijft: http://fallasfromvalencia.com Vergeet niet de video's te kijken of nog beter, kom en bezoek Valencia zelf in deze dagen van het jaar!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Travel & Hospitality Award

En we gaan nog even door! Trots om de Travel & Hospitality Award for Excellence in Service 2019 te mogen ontvangen voor ons appartement Atico La Caleta in Javea.

Voor ons betekent dit een bevestiging van ons harde werk het afgelopen jaar. Bedankt weer aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt, bedankt Travel & Hospitality Awards en een dank je wel aan de gasten die ons genomineerd hebben.

 

We starten vol energie het seizoen 2019!

Nieuwsgierig om welk appartement het gaat? Klik dan hier!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Verwarming of airconditioning?

Airconditioning or heating
Airconditioning or heating

De temperaturen in de winter in Javea zijn overdag nog altijd heerlijk en halen makkelijk de 20 graden of meer in de zon maar laten we eerlijk zijn, zodra de zon onder gaat is het tijd om de verwarming aan te zetten.


Daarbij zijn de meeste vakantiehuizen en appartementen hier niet zo goed geïsoleerd als u dat waarschijnlijk thuis gewend bent, samen met de hoge luchtvochtigheid in deze omgeving maakt het het dan ook lastig om ook binnen in huis een aangename temperatuur te bereiken.

 

Als u uw (vakantie)huis of appartement wilt verbeteren en advies nodig heeft over verwarmingsmogelijkheden, of wellicht op zoek bent naar een combinatie met airconditioning zodat het meteen ook voorbereid is op de hete zomermaanden, zoek dan niet verder en vraag ons om meer informatie.

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Gelukkig nieuw jaar

We beginnen het jaar goed met de Guest review awards van Booking.com.

 

Bedankt aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt, gasten, collega's en samenwerkingspartners en natuurlijk met speciale dank aan onze huiseigenaren.
Happy 2019 iedereen!

 

Ook geïnteresseerd in een vakantie in één van deze accommodaties? Bezoek onze verhuurwebsite www.mmcholidayrentals.com of neem contact op!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen



CONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on Facebook



  MMC on Instagram

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea