Staat uw huis in Javea leeg? Wij houden een oogje in het zeil!

Slaapkamer tweede huis in Javea
Slaapkamer tweede huis in Javea

Kunt u op dit moment niet naar uw tweede huis in Javea? Heeft u niemand om uw vakantiehuis in de gaten te houden? Wij houden een oogje voor u in het zeil en kunnen uw huis of appartement op regelmatige basis checken.

Dit is niet iets nieuws, we verlenen property checks voor onze huiseigenaren al sinds 2015. Niet alleen checken we of alles in orde is en nemen we de meterstanden van water en elektra voor u op, ook kunnen we het huis of appartement luchten, toiletten doorspoelen, het tuin- en zwembadonderhoud in de gaten houden, controleren op vochtproblemen en eventuele waterlekken etc. Na elk bezoek rapporteren we aan u terug met foto's.

Bent u geïnteresseerd maar weet u niet hoe u dit op dit moment kunt organiseren? Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Saludos, Roberto en Manon

 

Meer artikelenCONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on Facebook  MMC on Instagram

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea