Leeg huis? Het perfecte moment...

... om wat klussen te doen!

Laten we profiteren van het feit dat uw huis of appartement waarschijnlijk op dit moment enkele weken achter elkaar leeg zal staan, een mooie gelegenheid om eindelijk die klussen van uw "to do list" aan te pakken.

Altijd al de badkamer willen renoveren? De keuken veranderen? De binnen of buitenboel schilderen? Uw huis updaten voor komend seizoen? Of gewoon een aantal klusjes van uw lijst wegwerken, nu is een goed moment... Wij kunnen ze allemaal voor uw regelen, groot of klein en zullen ze natuurlijk voor u begeleiden en overzien in uw afwezigheid. De volgende keer dat u hier bent, zal uw to-do lijst veel korter zijn of misschien zelfs wel helemaal klaar?

Neem contact met ons op voor alles wat u nodig heeft en we geven u graag vrijblijvend advies.

Groeten, RobertoCONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on Facebook  MMC on Instagram

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea