"Get ready" voor het nieuwe seizoen

Get ready with MMC Property Services
Get ready with MMC Property Services

 

Bezig met uw vakantiehuis of appartement voor te bereiden voor het verhuurseizoen van 2019 maar het heeft nog wat werk of updating nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en gebruik te maken van de services aangeboden door MMC Property Services in Javea.

 

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in vakantieverhuur en onderhoud van accommodaties en werken met de beste meubelzaken, witgoedleveranciers alsmede de beste technici in de omgeving zoals aannemers, schilders, loodgieters, elektriciens, tuinmannen en zwembad onderhoud, installateurs van airconditioning systemen, horren of zonnewering, slotenmakers enzovoort. We vinden een oplossing voor elk probleem dat u kunt hebben in uw huis.

Saludos, Manon

 

Meer artikelenCONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on Facebook  MMC on Instagram

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea