Ook voor uw vakantie in Javea

Discount holiday rentals Javea
Discount holiday rentals Javea

Wist u dat we niet alleen onze services verlenen aan tweede huiseigenaren in Javea maar we u, of uw familie en vrienden die u komen bezoeken, ook kunnen helpen met het vinden van een perfecte accommodatie voor uw/hun vakantie? Daarnaast zijn wij hier, mocht er onverhoopt toch iets gebeuren tijdens uw verblijf.

 

Een leuk appartement vlakbij het Arenal strand, een vakantiehuis met privé zwembad, een prachtige villa met uitzicht over de bergen of een typisch Spaanse finca. Laat ons weten wat u zoekt of  neem een kijkje op onze verhuurwebsite www.mmcholidayrentals.com

 

Vergeet ons niet te melden dat u onze blog gelezen heeft en u ontvangt automatisch 5% korting op al onze vakantieaccommodaties.

 

We hopen u snel hier in Javea te mogen begroeten!


Saludos, Manon

 

Meer artikelen