Vakantie appartement op loopafstand van het Arenal strand in Javea

Vakantie appartement La Cabaña in Javea
Vakantie appartement La Cabaña in Javea

Nieuw in de verhuur, La Cabaña, een schitterend vakantie appartement voor 4 personen op loopafstand van het zandstrand en de boulevard in Javea met winkeltjes, restaurants en bars. Een ideale locatie voor mensen die hun auto willen laten staan.

 

Dit mooi ingerichte appartement is volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien, gelegen op de begane grond met een leuk terras en eigen tuintje dat toegang geeft tot het gemeenschappelijke zwembad.

 

Een heerlijk appartement voor een gezin met kinderen of twee stellen. Meer weten? Klik hier voor meer informatie, foto's, prijzen en beschikbaarheid of neem contact met ons op!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen