Verwarming of airconditioning?

Airconditioning or heating
Airconditioning or heating

De temperaturen in de winter in Javea zijn overdag nog altijd heerlijk en halen makkelijk de 20 graden of meer in de zon maar laten we eerlijk zijn, zodra de zon onder gaat is het tijd om de verwarming aan te zetten.


Daarbij zijn de meeste vakantiehuizen en appartementen hier niet zo goed geïsoleerd als u dat waarschijnlijk thuis gewend bent, samen met de hoge luchtvochtigheid in deze omgeving maakt het het dan ook lastig om ook binnen in huis een aangename temperatuur te bereiken.

 

Als u uw (vakantie)huis of appartement wilt verbeteren en advies nodig heeft over verwarmingsmogelijkheden, of wellicht op zoek bent naar een combinatie met airconditioning zodat het meteen ook voorbereid is op de hete zomermaanden, zoek dan niet verder en vraag ons om meer informatie.

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Check out what other people say


We can only recommend MMC as perfect partners no matter if you want to rent or are looking for a local caretaker.

 

MMC Property Services heeft ons zeer professioneel ondersteund... read more

 

More testimonials about MMC Property Services

Our latest news


Visit the blog of MMC Property Services

Contact us


MMC Property Services

Javea, Alicante (Spain)

T: (+34) 630 168 804

Contact us by email

 

Openings hours: Monday - Friday, 9.00h - 18.00h

 

Follow MMC Property Services on Facebook


© Copyright 2015 - Present    MMC Property Services. All rights reserved.