Verwarming of airconditioning?

Airconditioning or heating
Airconditioning or heating

De temperaturen in de winter in Javea zijn overdag nog altijd heerlijk en halen makkelijk de 20 graden of meer in de zon maar laten we eerlijk zijn, zodra de zon onder gaat is het tijd om de verwarming aan te zetten.


Daarbij zijn de meeste vakantiehuizen en appartementen hier niet zo goed geïsoleerd als u dat waarschijnlijk thuis gewend bent, samen met de hoge luchtvochtigheid in deze omgeving maakt het het dan ook lastig om ook binnen in huis een aangename temperatuur te bereiken.

 

Als u uw (vakantie)huis of appartement wilt verbeteren en advies nodig heeft over verwarmingsmogelijkheden, of wellicht op zoek bent naar een combinatie met airconditioning zodat het meteen ook voorbereid is op de hete zomermaanden, zoek dan niet verder en vraag ons om meer informatie.

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelenCONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on Facebook  MMC on Instagram

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea