Geniet van uw (tweede) huis in Javea

Strand in de haven van Javea
Strand in de haven van Javea

Wanneer u hier bent wilt u relaxen en genieten, niet elke minuut tot de laatste dag van uw verblijf bezig zijn met dingen te regelen voor uw huis. En wanneer u weer thuis bent wilt u zich geen zorgen hoeven te maken over uw huis in Javea. Daar zijn wij voor! Zodat u optimaal kunt genieten van uw (tweede) huis.

 

Wij houden een oogje in het zeil wanneer u er niet bent en zullen uw huis regelmatig controleren. We kunnen het huis ook voorbereiden voor uw aankomst, de bedden alvast opmaken, wat boodschappen doen, de verwarming aanzetten of schoonmaken. Daarnaast kunnen we u alle reparaties en onderhoudsklusjes uit handen nemen.

Aarzel niet langer, neem nu contact met ons op!


Saludos, Manon


Write a comment

Comments: 0


CONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on Facebook  MMC on Instagram

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea