Geniet van uw (tweede) huis in Javea

Strand in de haven van Javea
Strand in de haven van Javea

Wanneer u hier bent wilt u relaxen en genieten, niet elke minuut tot de laatste dag van uw verblijf bezig zijn met dingen te regelen voor uw huis. En wanneer u weer thuis bent wilt u zich geen zorgen hoeven te maken over uw huis in Javea. Daar zijn wij voor! Zodat u optimaal kunt genieten van uw (tweede) huis.

 

Wij houden een oogje in het zeil wanneer u er niet bent en zullen uw huis regelmatig controleren. We kunnen het huis ook voorbereiden voor uw aankomst, de bedden alvast opmaken, wat boodschappen doen, de verwarming aanzetten of schoonmaken. Daarnaast kunnen we u alle reparaties en onderhoudsklusjes uit handen nemen.

Aarzel niet langer, neem nu contact met ons op!


Saludos, Manon


Write a comment

Comments: 0