Algemene veelgestelde vragen over MMC Property Services
Knop Algemeen veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen over onze services
Knop over onze services
Veelgestelde vragen over facturen en betalingen
Knop facturen en betalingen

Veelgestelde vragen


Algemeen

 

Waarom MMC Property Services?

Ongeacht of u uw huis verhuurt of niet, u heeft een lokaal contact persoon nodig om verschillende redenen:

  • Geen zorgen thuis, wij zorgen voor uw tweede huis wanneer u weg bent.
  • Persoonlijke aandacht voor u en uw huis.
  • Omdat er simpelweg dingen zijn die u vanaf een afstand niet kunt doen.
  • We zorgen voor uw gasten en zorgen ervoor dat zij zich thuis voelen.
  • We kennen de lokale mensen en kunnen u de beste service en kwaliteit voor uw geld regelen.
  • We een professioneel en volledig legaal bedrijf zijn.
  • Omdat uw tweede huis het waard is.

Andere bedrijven bieden wellicht key holding services of property management aan naast hun dagelijkse activiteiten, voor ons echter is dit onze core business, zo weet u zeker dat we volledig gefocust zijn op het zorgen voor uw huis.

 

We zorgen voor u, uw huis en uw gasten.

 

Waarom professionele services contracteren?

 

Uiteraard is er altijd wel een helpende hand van een buurman, een vriend vlakbij die een oogje in het zeil kan houden, een tuinman of schoonmaakster die de sleutels kan overhandigen aan uw huurders maar het zorg dragen voor een huis kan soms veel werk zijn en altijd beroep doen op deze mensen kan uw relatie met deze persoon onder druk zetten. Wanneer een bedrijf u al deze zaken uit handen neemt hoeft u zich daarover geen zorgen te maken, waarschijnlijk kunt u dan zelfs om meer dingen vragen en sommige zaken kunnen eenmaal beter professioneel afgehandeld worden.

 

Als u uw huis ook verhuurt hebben uw huurders waarschijnlijk gespaard om op vakantie te kunnen en best wat geld uit gegeven om uw huis te huren. Ze verdienen het dan ook om op een professionele manier ontvangen te worden en in verschillende talen te kunnen communiceren met de persoon ter plaatse. Ontvangen worden in het Spaans mag dan wellicht de charme zijn van op vakantie zijn in een ander land maar wanneer er een probleem is is het toch fijn om in je eigen taal te kunnen communiceren. Daarbij, wist u dat een voordeel van al deze zaken door een bedrijf te laten afhandelen is dat wanneer u uw verhuurinkomsten declareert, u de aan u gefactureerde kosten kunt aftrekken bij uw belastingopgave? 


Aan wie bieden wij onze services aan?

Elke eigenaar in Javea en omgeving die hulp nodig heeft met zijn/haar (tweede) huis, op een maandelijkse basis of zo nu en dan, of u uw huis nu verhuurt of niet.

Hoewel we ons richten op huiseigenaren staan onze services natuurlijk ook ter beschikking voor makelaars en verhuurbedrijven en hun eigenaren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Wat kost het?

 

Onze key holding services, inclusief uw lokale contactpersoon services, beginnen al vanaf slechts € 7,50 per maand.

 

We maken graag geheel vrijblijvend een afspraak met u om u persoonlijk te leren kennen, te weten waarnaar u op zoek bent, wat uw wensen zijn en om uw huis te leren kennen om u zo een persoonlijke offerte te kunnen maken.


Leeg of bezet?

Voor een vlotte en effectieve samenwerking vragen wij u vriendelijk ons te laten weten of en wanneer er iemand in uw huis verblijft. Dit is belangrijk voor ons om te allen tijde weten bijvoorbeeld om snel en correct een telefoontje van uw alarm bedrijf te kunnen afhandelen of om verrassingen te voorkomen en u niet te storen met een controle van uw huis om 9.00 uur 's morgens wanneer u, uw familie of gasten net lekker wilden uitslapen.

Hoeveel sets sleutels?

We hebben op z´n minst één set sleutels van uw huis nodig al raden we u aan om ons 2 sets te geven, op die manier wanneer onderhoudspersoneel naar uw huis gaat (alleen met uw toestemming) hebben we altijd een extra set sleutels indien wij ook naar uw huis moeten of om het werk dat men gedaan heeft tot op dat moment te controleren.

Wanneer u uw huis ook verhuurt raden we aan ons op z´n minst 3 sets sleutels te geven, 2 sets voor uw huurders en één set voor ons in het geval dat we hulp moeten bieden. We maken altijd vooraf een afspraak en gaan niet naar het huis zonder uw huurders medeweten.


Houdt u er rekening mee dat de set sleutels die u ons geeft alle sleutels moet bevatten die ons toegang geven tot alle delen van uw huis, ook de sleutels van onderhoudsruimtes waar de boiler of zwembadinstallatie zich bevinden of waar de gasflessen worden bewaard. Sleutels die u wellicht bijv. niet aan uw huurders zou geven maar die belangrijk zijn voor ons om elk probleem dat zich voor zou kunnen doen op te lossen.

Zijn jullie legaal?

 

Jazeker, we staan officieel geregistreerd en beschikken over de benodigde verzekeringen.

 CONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on FacebookVisit our blog

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea