Goed om te weten

Sleutelbeheer omvat geen schoonmaakdiensten

Schoonmaak maakt deel uit van ons integraal beheer en kan niet afzonderlijk worden gecontracteerd, sleutelbeheer is simpelweg dat wij iemand zijn die uw reservesleutel heeft wanneer u die nodig heeft en waar u terecht kunt met al uw vragen die u mocht hebben.

Voorjaarsschoonmaak tot mei

Voorjaarsschoonmaak heet niet voor niets voorjaarsschoonmaak :) Wilt u een grondige schoonmaak van uw huis, terrassen gedaan met een kärcher, ramen zemen etc reserveer deze dan uiterlijk in mei. Op die manier is uw huis heerlijk schoon na de hele winter dicht te zijn geweest en de regen die we hebben gehad, klaar voor uw zomervakantie en wanneer u dan komt hoeven we het alleen nog maar op te frissen.

Schoonmaken in het algemeen

Het is niet hetzelfde om elke week een schoonmaakster voor een paar uurtjes in huis te hebben als een huis schoon te moeten maken dat al weken of maanden leeg staat, stof stapelt zich op, insecten en vliegen hebben de tijd van hun leven wanneer u weg bent, overal spinnenwebben, zand wind en regen kunnen langs zijn geweest en hun sporen hebben achtergelaten, geloof het of niet, vaak is het meer werk dan een huis waar mensen in wonen.

Plan geen grotere klussen of reparaties in het hoogseizoen:

  • In juli en augustus heeft iedereen, elektriciens, technici, loodgieters enzovoort, het extreem druk vanwege het toeristenseizoen (net als wij), dus er worden geen grote klussen, reparaties, renovaties, nieuwe installaties of werken gedaan tijdens deze twee maanden, behalve in noodgevallen natuurlijk.
  • Tijdens de zomermaanden is het uitvoeren van werkzaamheden aan regelgeving en beperkingen onderhevig vanwege het lawaai.
  • In augustus zijn veel bedrijven, fabrieken en zelfs sommige overheden gesloten.

Begin op tijd met de voorbereiding van uw huis voor het nieuwe seizoen

Als u overweegt uw huis voor komend seizoen up te daten, misschien wat verbeteringen aan te brengen aan de inrichting of airconditioning te installeren, zorg er dan voor op tijd te beginnen. Wij zouden aanraden om zelfs al in de winter te beginnen, om dezelfde redenen als hierboven genoemd, tegen de tijd dat u in mei/juni bent is het moeilijk om afspraken te krijgen met de benodigde experts of bedrijven.

Van juni tot september nemen wij geen nieuwe woningen aan

Uw huis leren kennen heeft tijd nodig, daarom nemen wij alleen nieuwe woningen aan vanaf september tot en met juni, vooral als het een vakantiewoning voor de verhuur betreft.

Wij zijn geen tuinman of zwembadonderhoudsbedrijf

Het onderhoud van de tuin en het zwembad wordt meestal rechtstreeks door de eigenaar gecontracteerd, maar wij kunnen u natuurlijk met plezier enkele bedrijven aanbevelen die dit voor u kunnen verzorgen of u een offerte kunnen geven voor het onderhoud van uw tuin of zwembad. Wij kunnen de contactpersoon zijn tussen u en uw zwembadman of tuinman, een oogje in het zeil houden op uw zwembad en tuin maar zijn niet verantwoordelijk voor het uitgevoerde werk.

Meer informatie

Zie ook onze veelgestelde vragen.


CONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on Facebook  MMC on Instagram

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea