Lockdown in Spanje door COVID-19

Updated 21/04

Spanje zal tot 9 mei in strikte lockdown blijven, echter sommige niet-essentiële banen zoals de bouw of de industrie mogen vanaf maandag 13 april weer aan het werk, na twee weken gesloten te zijn, rekening houdend met de strikte maatregelen. Wat betreft werkzaamheden in/rondom gebouwen of woningen, dit is alleen toegestaan op plaatsen waar op dit moment zich geen bewoners bevinden.

U mag het huis verlaten voor: boodschappen doen (slechts één persoon), naar de apotheek, dokter of bank gaan (indien nodig), naar uw werk en terug (afhankelijk van uw werk), zorgen voor ouderen of afhankelijke personen en de basis dingen zoals het uitlaten van uw hond (slechts een korte wandeling rond het blok) en het vuilnis wegbrengen naar de dichtstbijzijnde vuilnisbak.

Het is niet toegestaan om te sporten in de open lucht, naar het park te gaan, te wandelen op het strand of in de bergen, samen te komen met vrienden of een andere sociale gebeurtenissen of activiteiten.

 

Vanaf maandag 27 april mogen kinderen, onder begeleiding van een volwassene en voor een beperkte tijd (hoe lang wordt nog besproken) naar buiten.

(Opmerking: Afbeeldingen van 16/03/2020)

 

Meer artikelenCONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on Facebook  MMC on Instagram

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea