Sleutelbeheer

Heeft u iemand nodig die een set reserve sleutels voor u bewaart, gewoon voor het geval dat? Voor het geval dat u zichzelf buiten sluit bijvoorbeeld of vergeet uw eigen set sleutels mee te nemen (geloof ons, het gebeurt). Wij zijn graag die persoon voor u.

Zou het niet gemakkelijk zijn om iemand in de buurt te hebben voor uw onderhoudsmensen, zodat zij uw sleutel op kunnen halen om werkzaamheden te verrichten wanneer u er niet bent? Uiteraard zullen wij nooit uw sleutels overhandigen aan iemand zonder dat u hiervoor eerst schriftelijke toestemming heeft gegeven.

Alle sleutels hebben een code die geen referentie heeft met het huis noch met het adres van het huis vanwege veiligheidsredenen. 

 

Sleutelbeheer services

  • Uw lokale contactpersoon in Javea voor vragen of problemen
  • Sleutel beheer (reserve sleutel, ophaalpunt voor derden, familie, vrienden, onderhoudsmensen of makelaars)
  • Contact persoon alarmcentrale
  • Service indien sleutels zijn kwijt geraakt of wanneer u zichzelf heeft buiten gesloten. In deze gevallen kunnen we u, of de personen die in uw huis verblijven, van een nieuw set sleutels voorzien en indien nodig helpen bij het vervangen van de sloten.


Houdt u er rekening mee dat bij sleutelbeheer onze schoonmaakdiensten voor aankomst of na vertrek NIET zijn inbegrepen, u dient deze in dit geval zelf te contracteren. 

 


CONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on Facebook  MMC on Instagram

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea