Huizen te koop

In ons werk komen we natuurlijk ook koopwoningen tegen. Van sommige eigenaren moeten we helaas afscheid nemen, anderen verkopen hun huis omdat ze aan een nieuw avontuur beginnen.

Omdat wij meestal al jaren voor deze huizen zorgen, kennen wij ze goed en kunt u ons alle vragen stellen.

Voor het juridische gedeelte van de transactie en het papierwerk dat nodig is voor en na de afronding van de verkoop, werken wij samen met onze advocate. Wij zorgen ervoor dat voor zowel de eigenaar die verkoopt als de nieuwe eigenaren alles goed geregeld wordt.

Hier zijn de huizen die op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar :)

Townhouse in Jardines de Gorgos - Javea

4 slaapkamers - 3 badkamers
Privé garage - 314 m2 gebouwd

Prachtige tussenwoning met 3 verdiepingen en privé garage eronder, gelegen in het bekende complex Jardines de Gorgos, dicht bij de haven en het strand van Muntanyar. Het complex biedt mooie tuinen met een groot gemeenschappelijk zwembad, binnenzwembad met fitnessruimte en een paddlebaan.

Het huis heeft een mooie woon / eetkamer, aparte keuken, 4 slaapkamers, 3 badkamers, een wasruimte en extra ruimte beneden die een fitnessruimte of een cinema/game room zou kunnen worden.

Het heeft een eigen tuin en verschillende terrassen. Voorzien van vloerverwarming en airconditioning.

 

Prijs: € 549.000,-

Casa Dory - Javea

4 slaapkamers - 4 badkamers
1.478 m2 perceel - 329 m2 gebouwd

 

Heerlijk familiehuis of vakantievilla, gelijkvloers, gelegen in bij de Montgo met een prachtige tuin met gazon en natuurlijk een privé zwembad. De grote L-vormige naya biedt prachtig uitzicht op de vallei en het perceel is omheind, heeft een parkeerplaats en een garage.

 Binnen is er een ruime woon/eetkamer, een grote keuken met ontbijthoek, 4 slaapkamers en 4 badkamers. Eén slaapkamer is een familiekamer met een eigen ingang en badkamer, die ook als gastenverblijf gebruikt zou kunnen worden.

Vloerverwarming, airconditioning in alle kamers, zonnepanelen en zwembadverwarming. Beschikbaar vanaf januari 2024.

 

GERESERVEERD


Villa Uva - Javea

4 slaapkamers -  3 badkamers
740 m2 perceel - 196 m2 gebouwd

 

Inmiddels is er begonnen om van Villa Uva een prachtige Ibiza stijl villa te maken, alles wordt aangepakt, woonkamer, keuken, vloeren, badkamers, de villa wordt heringedeeld voor logischere ruimtes en flow en om optimaal van het prachtige uitzicht te genieten.

 

Ook buiten wordt niet vergeten, er komt een volledig nieuw zwembad en een prachtige buitenkeuken met uiteraard een barbecue.

 

Check het hele project in de link hieronder!

 

 

 

 

Prijs: € 990.000,-

Villa Papaya - Javea

4 slaapkamers - 3 badkamers
795 m2 perceel - 250 m2 gebouwd

 

Villa Papaya is volledig gerenoveerd en gemeubileerd, klaar om zo in te trekken. Het heeft nu een grote open plan woon/eetkamer, vanuit waar u zo het terras oploopt met prachtig uitzicht op de omgeving tot aan de baai van Javea.

Niet alleen dat, nieuwe vloeren, een moderne nieuwe keuken, volledig nieuwe badkamers, een ruime slaapkamer ensuite met badkamer beneden en een ruimer terras bij het zwembad zodat u kunt genieten van het uitzicht naast uw zwembad.

In totaal heeft het 4 slaapkamers, 3 badkamers, parkeerplaats en centrale airconditioning (koud/warm).

 

GERESERVEERDCONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on Facebook  MMC on Instagram

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea