Aankoopbegeleiding

MMC Property Services kan u begeleiden bij de aankoop van uw (tweede) huis in Javea, Denia en omgeving. Wij zijn geen makelaar maar helpen onze aanstaande nieuwe huiseigenaren graag bij hun zoektocht naar hun gewenste villa of appartement. We zijn daarbij niet gebonden aan één vaste makelaar maar gaan voor u op zoek in de gehele markt, uiteraard hebben we wel een paar betrouwbare partijen waar we mee kunnen samen werken.

Waar, wat en waarom?

Belangrijk is allereerst om te weten waar u wilt kopen. Wij kunnen u helpen bij de oriëntatie van de gewenste plaats en vervolgens gebied of woonwijken binnen deze plaats, al is het beste natuurlijk om zelf eerst over te komen om te kijken waar u het het meeste aanspreekt.

Daarnaast is het heel belangrijk wat u wilt kopen, een appartement in het centrum of aan het strand of liever een huis met privé zwembad? En met welk doel, is het voor eigen gebruik, (vakantie)verhuur, een combinatie er van, gaat u er (ook) in de winter wonen, of is het puur als investering?

Eenmaal deze vragen beantwoord gaan wij voor u aan de slag!

 

Onze services bestaan uit:

 • Een goed beeld krijgen van waar u naar op zoek bent.
 • De markt in de gaten houden en actief op zoek gaan naar passende accommodaties.
 • Samen met u een voorselectie maken van mogelijke opties.
 • Indien gewenst één of meerdere accommodaties alvast voor u bezichtigen.
 • Terugkoppeling over de bezochte accommodaties inclusief foto's.
 • Voorgaande stappen herhalen tot er een selectie van accommodaties ontstaat om samen met u te bezichtigen.
 • Een bezoek aan Javea of Denia met u plannen en het maken van de afspraken voor de bezichtigingen.
 • Wanneer er uiteindelijk een accommodatie van uw wensen uitkomt kunnen we u helpen bij (het vertalen in) het onderhandelingsproces.
 • Zodra dit leidt tot een aankoop regelen wij, samen met onze advocate, al het papierwerk dat hierbij komt kijken (check documenten van het onroerend goed, het voorlopig koopcontract, uw documenten als een NIE nummer, etc.).
 • We gaan met u mee op de dag van tekenen bij de notaris.
 • Na afloop regelen we voor u zaken als het omzetten van contracten van elektra, water en gas, het aansluiten van Wifi of TV, eventuele klussen of reparaties die gedaan moeten worden of levering van meubels en witgoed.

En daar houdt het natuurlijk niet op, met MMC Property Services verlenen we alle services die u als (tweede) huiseigenaar nodig kan hebben, van sleutelbeheer tot property management en verhuur services.

In de afgelopen jaren hebben we inmiddels 9 eigenaren succesvol en volledig begeleid bij het aankopen en zij genieten nu van hun woning hier in Javea en 4 eigenaren in het gehele proces dat komt kijken bij de verkoop van hun huis of appartement in Javea en Denia. Daarnaast hebben we ook nog meerdere eigenaren deels begeleid bij hun aankoopproces. Zie ook onze testimonials.

 


CONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on Facebook  MMC on Instagram

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea