Wilt u Spaans leren?

Spaans lessen in Javea
Hola

Verblijft u de meeste tijd van het jaar in Javea, woont u hier permanent of wilt u simpelweg kunnen communiceren met de lokale bevolking wanneer u hier op vakantie bent? Wij kunnen u een uitstekende privé Spaans lerares aanbevelen.

 

Volg lessen op het tijdstip dat het u het beste uitkomt, persoonlijk, één op één of per stel, in uw eigen ritme en uiteraard krijgt u les van een "native speaker".

 

Neem contact met ons op als u meer hierover wilt weten!

 

Saludos, Manon

 

Meer artikelen


Comments: 9 (Discussion closed)
 • #1

  Katja Kroot (Tuesday, 08 May 2018)

  Ik zou graag meer informatie willen ontvangen over de Spaanse les. Is dit privé of in groepsverband en wat zijn de kosten?

  Groeten Katja Kroot

 • #2

  Manon Vermeulen (Tuesday, 08 May 2018 11:42)

  Beste Katja,

  Hartelijk dank voor uw bericht. In Javea kunt u zowel privé les volgen als in groepsverband, dit laatste is dan vaak ik vorm van een klas met lessen op specifieke tijdstippen. Privé kunt u zowel de tijdstippen als de plek (bij u thuis of ergens anders) geheel naar eigen wens inrichten alsmede de intensiteit, bijv. 1 uur in de week of meer en gaat het volledig op uw ritme.

  Stuur ons even een berichtje via het contactformulier met uw telefoonnummer of email adres en dan kunnen we u meer informatie toesturen waaronder prijzen.

  Groeten, Manon

 • #3

  Joffrey Daamen (Tuesday, 21 August 2018 12:31)

  Goedemiddag Manon, vanaf 1 oktober zullen wij ons vestigen in Javea onze kinderen zullen dan naar de Xabia international college gaan. Wij zouden dan heel graag Spaans willen leren. Met vriendelijke groet Joffrey en Iris Daamen

 • #4

  Manon Vermeulen (Tuesday, 21 August 2018 12:41)

  Hallo Joffrey en Iris,

  Wat leuk dat jullie hier komen wonen! Stuur ons even een berichtje via het contactformulier dan zal ik je de gegevens van een Spaans lerares mailen.

  Groetjes, Manon

 • #5

  Ernst Jos (Monday, 10 June 2019 23:38)

  Hallo Manon,
  Vanaf november 2019 woon ik 3 maanden in Javea. Ik zou dan graag Spaans leren, het liefst in een kleine groep. Ik heb al wel een cursus Spaans gevolgd op Babbel.com, maar ik beschouw mezelf nog als beginner. Zou je info kunnen sturen over tijden, kosten, e.d.? Mijn e-mail adres is: e.jos@tiscali.nl
  Vast bedankt.

  groeten,
  Ernst Jos

 • #6

  Manon Vermeulen (Tuesday, 11 June 2019 16:50)

  Hallo Ernst,

  Bedankt voor uw bericht. We hebben u zojuist een email gestuurd met meer informatie.

  Groeen, Manon

 • #7

  Jenny Mooijman (Saturday, 11 January 2020)

  Goedenavond, wij verblijven in Javea tot eind april en ik zou graag starten met de spaanse taal. Sinds een aantal weken ben ik al een beetje aan het proberen met de app Duolingo maar ik zou de taal graag goed willen leren. Ik snap dat dat niet in een paar maanden kan maar het is een goed begin dit in Spanje te starten denk ik.
  Ik hoor graag van u, mocht en van belang zijn ik ben 59 jaar.
  Vriendelijke groet,
  Jenny

 • #8

  Jos Giezeman (Saturday, 25 January 2020 23:01)

  Ik zou graag meer informatie willen ontvangen over de Spaanse les. Is dit privé of in groepsverband en wat zijn de kosten?

 • #9

  Manon Vermeulen (Wednesday, 29 January 2020 12:05)

  Gedurende het jaar door zijn er verschillende cursussen die starten, meestal is dit in groepsverband, wij hebben niet altijd kennis van waar of wanneer precies deze starten maar op de infoborden of in de lokale blaadjes is deze informatie vaak wel te vinden.

  Ook kennen we een goede privé lerares, zij is native speaker en het voordeel is dat je dan zowel de tijden als de plaats kan indelen zoals je wilt, daarbij gaat het dan helemaal op je eigen tempo. Kosten zijn € 16,- per persoon of € 20,- met z'n tweeën.

  Voor degenen die interesse hierin hebben, stuur ons een bericht via het contactformulier en dan sturen we u haar naam en telefoonnummer toe.

  Groeten, Manon
  MMC Property Services


CONTACT US


MMC Property Services
Javea (Alicante) Spain
T: (+34) 630 168 804
Contact us by email
Openings hours: Monday - Friday
from 9.00h - 18.00h


Follow us on FacebookVisit our blog

© Copyright 2015 - Present
MMC Property Services - All rights reserved

Logo MMC Property Services Javea
Logo MMC Property Services Javea